Izvor: Blic, 01.Mar.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina dominirala, bodovi ostali u Smederevu

U premijernom meču 18. kola Meridijan superlige fudbaleri Smedereva savladali su na svom terenu ekipu Vojvodine rezultatom 1:0.

Gostujući fudbaleri imali su nešto više od igre u prvih 45 minuta, ali je izuzetno dinamično prvo poluvreme ipak završeno bez golova. Vojvodina je dominirala i u nastavku, ali je golman domaćih Ranković imao izuzetno popodne pa su mnogi udarci gostujućih fudbalera završili u njegovim rukama.

Smedervo je zanlo da kazni promašaje gostujućih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbalera, a posle centaršuta Milosavljevića u 69. minutu najbolje se snašao Mladenović i postavio konačan rezultat. Ekipa Smedereva zabeležila je šestu pobedu i skok na sedmo mesto na tabeli, dok su fudbaleri Vojvodine posle tek drugog ovosezonskog poraza ostali na mestu broj tri.

Subota

Smederevo – Vojvodina 1:0

(Mladenović 69)

Crvena zvezda – Partizan 4:1

(Milovanović 20, Kastiljo 35, 56, Milijaš 68, pen - Đorđević 3)

Nedelja

Čukarički - Bežanija

Hajduk - Borac

Mladost - Banat

Napredak - OFK Beograd

Tabela: Partizan 41, C. zvezda 38, Vojvodina 34, Čukarički 23 (-1), Borac 23 (-1), OFK Bgd 22 (-1), Smederevo 21, Banat 19 (-1)

Mladost 19 (-1), Napredak 16 , Hajduk 15, Bežanija 8(-2)

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MSL: Slavlje Smedereva na startu

Izvor: B92, 01.Mar.2008

..U prvoj utakmici prolećnog dela šampionata Meridijan Superlige fudbaleri Smedereva pobedili su na domaćem terenu ekipu Vojvodine sa 1:0. Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Mladenović u 69. minutu. Ovim trijumfom Smederevo je napravilo značajan korak ka sredini tabele. ..U subotu je na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.