Vlahović gol posvetio kritičarima – poručio im da ućute VIDEO

Izvor: B92, 27.Nov.2023, 00:29

Vlahović gol "posvetio" kritičarima – poručio im "da ućute" VIDEO

Napadač Juventusa Dušan Vlahović bio je strelac u velikom derbiju Serije A protiv Intera a prilikom slavlja gola nije propustio priliku da pošalje poruku.

Pošto je bio na meti kritika u Italiji, odgovorio je gestikulacijama kojima se ućutkuje druga strana - stavio je kažiprst na zatvorena usta.

Prethodno je stavio ruke na uši i time poručio da "ne čuje dobro" one koji misle da je loš napadač.

Vlahoviću je gol protiv "neroazura" bio peti ove sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s tim da je propustio nekoliko utakmica zbog povrede.

U nedelju uveče bio je na visini zadatka i uspeo je da "zapuši usta" svima koji su ga kritikovali u poslednje vreme.

Ne samo što je postigao gol, već je to uradio uz srčanost i borbu koju najviše od svega cene navijači.

Dušan je na centru igrališta oduzeo loptu igračima Intera, predao Kijezi, a potom sprintao do kaznenog prostora gde je sačekao pas saigrača i perfektnim udarcem matirao golmana Intera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.