Više nema dileme, plaćena klauzula, čeka se zvanična potvrda Barse! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nema dileme, plaćena klauzula, čeka se zvanična potvrda Barse! (foto)

Novac je donet u prostorije španske Primere.

Kao što je i najavljeno, Antoan Grizman će ukoro postati novi fudbaler Barselone.

Njegovi advokati su danas u prostorije španske Primere doneli 120 miliona evra, potrebnih da ga oslobode ugovora sa madridskim Atletikom.

Barselona sada čeka da uplata i zvanično legne, pre nego što potvrdi dolazak francuskog reprezentativca na "Kamp Nou".

Očekuje se da Grizman za vikend bude predstavljen u novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubu, španski mediji pišu da na predstavljanju neće biti navijača, a francuski reprezentativac će se novim saigračima pridružiti u ponedeljak.

Podsetimo, saga oko prelaska Grizmana u Barsu traje preko godinu dana, leta 2018. godine je odbio da pređe na "Kamp Nou", potpisao je novi ugovor sa Atletikom, ali se sada predomislio, navodno se sa Kataloncima dogovorio već u martu, da bi u maju i zvanično obavestio čelnike kluba iz Madrida, kao i fudbalsku javnost, da će promeniti klub tokom letnjeg prelaznog roka.

It's happening... 👀@AntoGriezmann's representatives have dropped off €120 million at LaLiga HQ

His move to @FCBarcelona is imminent

🔜https://t.co/qoVhv6XcM6 pic.twitter.com/DNhtLToyGf

— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) 12. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Čekaju je kraj, Barsa oformila paklenu trojku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019

Otklonjene i poslednje dileme...Kako je i zvanično objavljeno od strane katalonskog kluba, Antoan Grizman je novi fudbaler Barselone!..Danas je obelodanjeno da je plaćena otpusna klauzula od 120 miliona evra Atletiku, a francuski napadač je potpisao ugovor sa klubom do leta 2024. godine...U njegov...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.