Zvanično - Čekaju je kraj, Barsa oformila paklenu trojku! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Čekaju je kraj, Barsa oformila paklenu trojku! (foto)

Otklonjene i poslednje dileme.

Kako je i zvanično objavljeno od strane katalonskog kluba, Antoan Grizman je novi fudbaler Barselone!

Danas je obelodanjeno da je plaćena otpusna klauzula od 120 miliona evra Atletiku, a francuski napadač je potpisao ugovor sa klubom do leta 2024. godine.

U njegov ugovor sa "Blaugranom" je uključena i otpusna klauzula od čak 800 miliona evra, stoji na sajtu Barselone.

Podsetimo, sve je počelo još prošlog leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Barsa žarko želela Grizmana u svojim redovima, ali je on rešio da ostane u Atletiku, sa kojim je potpisao i novi ugovor.

Stvari su se ipak u međuvremenu promenile, Barsa i Francuz su u kontaktu od februara, u martu su navodno, nakon revanš meča osmine finala Lige šampiona između Atletika i Juventusa, postigli i dogovor, da bi Grizman u maju obavestio čelnike madridskog kluba i fudbalsku javnost da će ovog leta napustiti "Vanda Metropolitano" stadion.

Natezali su se Barsa i Atletiko, Katalonci su pokušali da odlože plaćanje klauzule ili da ga podele na rate, na kraju su samo iznervirali čelnike "Jorgandžija", pa su za Grizmana na kraju otplatili celu klauzulu i preselili ga u svoje redove.

Barsa sada u svojim redovima ima paklen napadački trio, Lionel Mesi - Luis Suarez - Antoan Grizman. Šta će biti ako im se pridruži i Nejmar?

⚠ All the details about @AntoGriezmann, new Barça player

🔵🔴

— FC Barcelona (@FCBarcelona) 12. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grizman zvanično u Barseloni

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2019

Francuski fudbaler Antoan Giznam danas je zvanično postao novi igrač Barselone, saopštio je klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.