Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2021, 22:56

Viljareal prosuo pobedu: Robin Gosens poništio Morenovu majstoriju i Gruneveldov prvenac (VIDEO)

Atalanti bod u Španiji protiv aktuelnog osvajača Lige Evrope - 2:2

Samo deset minuta pošto je isplivala na površinu, Žuta podmornica je potopljena. Ne baš u dubinu, ali dovoljno da njena posada i kapetan Unai Emeri ne budu zadovoljni jer su propustili priliku da tek što su zaplovili budu zajedno sa Jang Bojsom iznad Atalante i Mančester junajteda.

Ovako, pošto je Robin Gosens pogotkom u 83. minutu doneo gostima iz Bergama bod - 2:2 (1:1), na čelu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tabele Grupe F Lige šampiona posle prvog kola usamljen je švajcarski klub, koji je nešto ranije savladao Mančester junajted 2:1.

Uskoro opširnije...

LIGA ŠAMPIONA - 1. KOLO

Jang Bojs - Mančester junajted 2:1 (0:1)

/Mumi Ngamaleu 66, Sibačo 90+5 - Ronaldo 13/

Viljareal - Atalanta 2:2 (1:1)

/Trigeros 39, Gruneveld 73 - Frojler 6, Gosens 83/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Viljareal prosuo pobedu: Robin Gosens poništio Morenovu majstoriju i Gruneveldov evropski prvenac (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2021

Atalanti bod u Španiji protiv aktuelnog osvajača Lige Evrope - 2:2..Samo deset minuta pošto je isplivala na površinu, Žuta podmornica je potopljena. Ne baš u dubinu, ali dovoljno da njena posada i kapetan Unai Emeri ne budu zadovoljni jer su propustili priliku da tek što su zaplovili budu zajedno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.