Viljareal priredio špalir šampionu, Barsa se zahvalila sa pet komada! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljareal priredio špalir šampionu, Barsa se zahvalila sa pet komada! (video)

Fudbaleri Barselona ubedljivo su slavili u zaostalom susretu 34. kola na svom stadionu.

Novi šampion Španije bio je bolji od Viljareala na "Kamp Nou" sa 5:1 (3:0), a gosti su novom prvaku priredili špalir, koji kolo ranije Real nije želeo da organizuje.

Interesantan je i detalj da su fudbaleri Barse tokom ovog susreta na leđima nosili imena svojih majki, povodom Dana majki, koji je u Španiji obeležen šestog maja.

Barsa je povela već u 11. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strelac je bio Filipe Kutinjo. Dembele je fantastično prošao, uputio je udarac ka golu rivala, Asehno je odbranio njegov udarac, ali je odbitak Kutinjo pretvorio u pogodak.

Samo pet minuta kasnije, sjajna akcija "Blaugrane", Dinj dobija loptu na levoj strani i odmah proigrava Paulinja, kojem nije bilo teško da sa par metara matira golmana gostiju.

U poslednjem minutu prvog dela, majstorski pas Andreasa Inijeste ka Lionelu Mesiju, koji rutinski matira Asenha i donosi Barsi tri gola prednosti. Fantasičan pas Inijeste i egzekuciju Mesija pogledajte OVDE.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a nakon devet minuta igre u nastavku, Viljareal dolazi do gola. Fornals proigrava Sansonea, koji sa ivice kaznenog prostora šutira ka golu domaćina, lopta pogađa jednog od defanzivaca "Blaugrane" i odseda u mreži domaćina, 3:1.

U 87. minutu susreta na 4:1 je povisio Osman Dembele. Rakitić je ukrao loptu gostima, prošao je potom par defanzivac Viljareala po levoj strani kao na treningu, a onda proigrao usamljenog Francuza, koji sa par metara pogađa praznu mrežu.

Konačan rezultat je svojim drugim golom na meču postavio Dembele, ovoga puta na asistenciju Kolumbijca Jerija Mine.

Barsa je tako došla do cifre od 90 bodova, ostali su neporaženi od starta sezone, imaju 15 bodova više od Atletika, trenutno i 17 više od Reala. Viljareal je na pragu plasmana u Ligu Evrope, nalaze se na šestom mestu sa 57 bodova, pet više od osmoplasiranog Hetafea.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa rastavila Žutu podmornicu na sastavne delove: Kutinjo, Paulinjo, Mesi, pa bum-bum Dembele (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2018

Barselonina šampionska lokomotiva pregazila je Viljareal u pretposlednjoj utakmici na stadionu Kamp Nou za sezonu 2017/18! Novi vladar španskog klupskog fudbala razneo je Viljareal rezultatom 5:1 (3:0) i tako stigao do čak 90 bodova iz 36 utakmica, uz impresivnih 27 pobeda i devet remija, bez poraza....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.