„Petarda“ Barse, poraz Reala

Izvor: RTS, 10.Maj.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Petarda“ Barse, poraz Reala

Fudbaleri Barselone savladali su Viljareal sa 5:1 (3:0) u zaostalom meču Primere. Dok je Sevilja savladala Relal sa 3:2 (2:0).
Barselona je isprašila još jednog rivala. Barsa je povela golom Kutinjaa u 11. minutu. Pet minua kasnije Paulinjo je udvostručio prednost. Inijesta do Mesija koji pogađa mrežu u 45. minutu.

Na 3:1 smanjio je Sansone u 54. Do kraja meča još dva gola u mreži Viljareala, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dembele u 87. isti igrač bio je strelac i u trećoj minuti nadoknade.
Real je zabeležio još jedan poraz ovog puta od Sevilje. Domaćin je poveo preko Jadera u 26. minutu. Lajun je povećao prednost Sevilje u 45. minutu. Ramos je promašio penal u 56, ali je pogodio svoj gol u 84. U finišu Real je uspeo da ublaži poraz. Majoral je pogodio u 87. minutu. Ramos je uspeo da pogodi i protivničku mrežu u petoj minuti nadoknade.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sevilja srušila kombinovani Real, Ramos tragičar

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2018

Fudbaleri Sevilje savladali su madridski Real kod kuće rezultatom 3:2 u zaostalom meču 34. kola španske LaLige...Strelci za Sevilju bili su Ben Jeder u 26. i Lajun u 45, dok je treći pogodak delo kapitena Reala Serhija Ramosa, koji je postigao autogol u 84. minutu...Iskusni defanzivac, ponikao u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.