Venger: Strast krasi Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2010, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Strast krasi Partizan

Igrači Partizana su opasni posle prekida, krasi ih inteligencija, tehnički su doterani, kao i svi fudbaleri koji dolaze sa ovih prostora
Retke su velike evropske ekipe u kojoj je trener veća zvezda od bilo kog igrača, a to je upravo slučaj sa Arsenalom. Harizmatičnog menadžera kluba iz Londona Arsena Vengera u pres sali stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizana sačekalo je preko 50 domaćih i novinara pristiglih sa Ostrva.
Iako je konferencija bila zakazana za 19 časova iz opravdanih razloga kasnila je oko 20 minuta, a Venger se pojavio nasmejan i dobro raspoložen.
– Igramo protiv strastvenog tima. Igrači Partizana su opasni posle prekida, krasi ih inteligencija, tehnički su doterani, kao i svi fudbaleri koji dolaze sa ovih prostora – jasan je Arsen Venger.
Od koga vam u Partizanu preti najveća opasnost?
Partizan ima dva odlična napadača. Još ćemo ih proučiti do utakmice. Opasni su i u duel i pas igri i tu moramo da ih sprečimo.
Šta mislite kakva će atmosfera biti na stadionu Partizana? Navijači su ovde izuzetno bučni?
– Atmosfera će sigurno biti dobra jer je to već tradicija u Beogradu. Srbija je fudbalska zemlja koja ima odlične igrače. Znam da će Partizan imati veliku i bučnu podršku. Navijači su strastveni i veliki ljubitelji fudbala.
Da li ste zabrinuti za bezbednost u Beogradu?
– Mi smo na terenu i nema razloga da budem zabrinut. Sve što se dešava oko stadiona ili na ulicama nije moja briga već ljudi iz UEFA i lokalnih vlasti. Ne plašim se.
Došli ste oslabljeni u Beograd, da li strahujete od eventualnog neuspeha?
– Tačno. Almunija, Dijabi i još neki igrači su se povredili, ali to nije problem. Imam dovoljno igrača na raspolaganju i verujem u sve njih. Ubeđen sam da ćemo odigrati bolje nego u subotu protiv VBA.
Šta vam je važnije – dobar rezultat u Ligi šampiona ili u Premije ligi?
– Zainteresovani smo za oba takmičenja. Verujem u moj tim sebe i nadam se daćemo biti uspešni u Premijer ligi i Ligi šampiona – zaključio je Venger.
M. Milanović
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.