Venger: Partizan najjači u napadu

Izvor: B92, 27.Sep.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: "Partizan najjači u napadu"

Menadžer londonskog Arsenala Arsen Venger ocenio je da njegov tim neće imati lak zadatak u Beogradu protiv Partizana.

Poznati stručnjak istakao je da je srpski prvak ozbiljna ekipa, koja u svojim redovima ima inteligentne fudbalere, dobro tehnički obučene i veoma motivisane.

"Partizan ima odličnu duel i pas igru, a krasi ga kolektivan duh i tradicija, kao i sve timove sa ovih prostora. Radi se o inteligentnim igračima koji znaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igraju fudbal, a domaća publika dobro poznaje ovaj sport."

"Partizan je najjači u napadu, jer ima dvojicu odličnih igrača", izjavio je Venger na konferenciji za novinare.

On je naveo da će u toku večeri odrediti konačnu taktiku sa kojom će Arsenal da se suprostaviti Partizanu.

"Srbija je fudbalska zemlja, ima odlične igrače i publiku koja se razume u ovo što radimo. Mi ne strahujemo za našu bezbednost na terenu, a šta će se dešavati na stadionu i van njega to je stvar domaćina", rekao je Venger.

Na posećenoj konferenciji za medije, kojoj su glavni ton dali engleski novinari, dosta reči je bilo o golmanima Arsenala. Prvi čuvar mreže Almunija je povredjen i nije došao u Beograd, a njegovo mesto zauzeće Fabijanski, koji uživa puno poverenje Vengera.

"To što imamo mnogo povređenih igrača ne treba da bude naš izgovor. Raspolažemo sa 20 odličnih fudbalera, koji sutra uveče treba da pokažu prave vrednosti, pa se ne osvrćemo što su mnogi van stroja", dodao je Venger.

Jedan od pouzdanijih odbrambenih igrača "tobdžija" Aleks Song rekao je da su se on i drugovi iz tima na uobičajen način pripremali za sutrašnji meč u Beogradu, ocenivši da mogu sa uspehom da nadoknade odsustvo povredjenih saigrača.

Utakmica između Partizana i Arsenala na programu je u utorak od 20,45 časova na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigle ''tobdžije'', Vengeru dosta i bod

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2010

Dočekana od strane dvadesetak navijača iz Beograda, Arsenalova ekspedicija sletela je večeras oko 19 časova na beogradski aerodrom. Arsen Venger na konferenciji za štampu izrazio očekivanje da će duel Partizana i Arsenala biti propraćen sjajnom atmosferom na tribinama. ''Na strani je i remi dobar...

Nastavak na Sportske.net...

VENGER: PARTIZAN JE OZBILJAN PROTIVNIK

Izvor: Kurir, 27.Sep.2010

BEOGRAD - Menadžer londonskog Arsenala Arsen Venger ocenio je da njegov tim neće imati lak zadatak u utorak u Beogradu protiv Partizana, u utakmici drugog kola H grupe Lige šampiona...Poznati stručnjak istakao je da je srpski prvak ozbiljna ekipa, koja u svojim redovima ima inteligentne fudbalere,...

Nastavak na Kurir...

Venger: zadovoljan sam i remijem

Izvor: Politika, 28.Sep.2010, 10:23

Nakon malog zakašnjenja, ne više od desetak minuta, Arsen Venger je u konferencijsku salu ušao nasmejan, ne odavajući ni jednog momenta zabrinutost zbog velikog broja povređenih igrača, koji na žalost naših ljubitelja fudbala nisu ni doputovali u Beograd (Van Persi, Fabregas, Almunija). Ipak,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.