Venger: Moram da izvršim samoubistvo ako kažem da naš cilj nije osvajanje titule

Izvor: MozzartSport.com, 09.Nov.2014, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Moram da izvršim samoubistvo ako kažem da naš cilj nije osvajanje titule

„Ostalo je još 28 utakmica do kraja. Ima još 84 boda koje možemo da osvojimo“, rekao je trener Arsenala

Novembar je mesec, a Arsenal drži peto mesto na tabeli i već kaska za liderom tabele Čelsijem 12 bodova, mada ima i utakmicu manje.

Ali trener Arsenala Arsen Venger je rekao da ne sme da prizna da Tobdžije ne jure titulu, i smatra da bi morao da se ubije kada bi tako nešto izjavio.

„Ako vam kažem da cilj nije osvajanje titule >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << onda moram da izvršim samoubistvo kada izađem odavde. Objektivno – sada nam je cilj da se vratimo na poziciju odakle imamo šansu da osvojimo titulu. To je daleko od gotove stvari. Danas izgleda glupo, ali ostalo je još 28 utakmica do kraja, 28 – to nije loše. Ima još 84 boda koje možemo da osvojimo. Samo moramo da pobedimo u sledećoj utakmici“, rekao je Venger novinarima.

Arsenal sutra gostuje Svonsiju od 17 časova, a kvota na pobedu Tobdžija je 2,20.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.