Veliki preokret Hoksa u MSG-u, Šruder pogodio u poslednjim trenucima za trijumf! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki preokret Hoksa u "MSG-u", Šruder pogodio u poslednjim trenucima za trijumf! (video)

U veoma uzbudljivom meču u "velikoj jabuci" gosti iz Atlante su došli do trijumfa u poslednjim trenucima.

Niksi su imali 107-105 na 22 sekunde do kraja, a onda je plejmejker Hoksa Denis Šruder uzeo šut za tri poena preko Derika Rouza i pogodio!

Niksi nisu imali odgovor u narednom napadu, te je pobeda otišla u ruke franšize iz Atlante.

Tokom susreta u "Medison Skver Gardenu" viđeno je 20 promena u vođstvu, dok je rezultat bio nerešen u 14 navrata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Šreder je bio apsolutni junak, zajedno sa pobedničkom trojkom upisao je 28 poena, pratio ga je Tim Hardavej mlađi sa 20, dok je Milsap upisao 17 poena.

Dvajt Hauard je bio na poštedi, a dvocifeni su bli i Kent Bejzmor sa 16 poena, dva manje od njega dodao je Kris Hamfriz.

Kod domaćina 30 poena Mela Entonija, 18 uz devet asistencija je dodao Derik Rouz, dok je 14 poena upisao Mindaugas Kuzminskas, koji se u prvoj postavi našao umesto Kristapsa Porzingisa koga ni večeras nije bilo u postavi.

Dvocifren i Ron Bejker sa 12 poena, kao i Džastin Holidej koji je dodao 11.

The game winner!!! pic.twitter.com/68Kq3OaJwS

— Atlanta Hawks (@ATLHawks) 16. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.