Veličanstven ispraćaj za igrače Rome na meč u Mančester VIDEO

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 20:34

Veličanstven ispraćaj za igrače Rome na meč u Mančester VIDEO

Mančester junajted i Roma u četvrtak 29. aprila od 21 čas igraju prvi susret polufinala Lige Evrope.

Italijani su u prvom susretu gosti na "Old Trafordu", a njihovi navijači su im priredili veličanstven ispraćaj, prvo na poslednjem treningu pred put, a potom i na putu ka aerodromu.

Na stotine vatrenih navijača "vučice", gledalo je trening, a potom su se tiskali uz ulice u blizini trening centra kada je autobus sa ekspedicijom Rimljana krenuo ka aerodromu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nisu izostale ni baklje ni dimne bombe, svuda su bili istaknuti transparenti podrške, što pokazuje samo koliko im ovaj susret znači.

Rimljani su bez trofeja od 2008. godine kada su osvojili Kup Italije.

U Evropi, osvojili su u sezoni 1960/61 Kup sajmskih gradova, preteču Kupa UEFA, kada su pobedili ekipu Birmingema.

Inače, Rim je od juče bio oblepljen plakatima na kojim je bio menadžer Junajteda Ole Gunar Solskjer, koji je pre nekoliko dana rekao kako ne zna previše o igri Rome.

Ispod njegove izjave, "ne poznajem ih i nisam ih video kako igraju", na plakatu je poručeno - "potrudite se da nas upamti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Solskjer: Roma je sjajan klub, nisam želeo da ih uvredim

Izvor: B92, 28.Apr.2021

Fudbalere Mančester junajteda u četvrtak 29. aprila od 21 čas očekuje prvi meč polufinala Lige Evrope sa Romom...Susret se igra na "Old Trafordu" i ovo je druga uzastopna sezona kako je Junajted u polufinalu ovog takmičenja...Prošle godine ih je na neutralnom terenu zaustavila Sevilja i izabranici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.