Izvor: RTS, 28.Apr.2021, 08:51

Pari Sen Žermen dočekuje Mančester siti u borbi za finale Lige šampiona (21.00, RTS1)

Pari Sen Žermen i Mančester siti igraju prvi meč polufinala Lige šampiona. Duel je na programu u 21.00, uz direktan prenos na Radio-Televiziji Srbije.
Pari Sen Žermen je spremao utakmicu u kudikamo prijatnijoj atmosferi nego Mančester siti. Bez obzira što je engleski klub pre neki dan osvojio četvrti trofej u Liga Kupu u nizu, on je ipak, makar i na kratko, bio deo klubova koji su pokušali da osnuju Superligu. To je prošlo kako je prošlo, a takva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vrsta nemira uvek ima potencijal da utiče na ekipu.

Sa druge strane, Pari Sen Žermen je odbio da bude deo ozloglašenog projekta i to je, prema navodima iz Francuske, doprinelo ujedinjenju igrača i kluba. Navodno, Maurusio Poketino je posebno zadovoljan, a Argentinac je neko ko je na glasu kao veliki poštovalac fudbalske tradicije.
Osim ovoga, važno je istaći da će, izuzimajući Bernata koji odsustvuje cele sezone, PSŽ prvi put imati čitav na okupu protiv Mančester sitija. Markinjos se vratio treninzima.
Pep Gvardiola je istakao uoči meča da bezuslovno veruje u svoj tim, kao i da igre koja Siti pruža u Premijer ligi, gde je dominantno prvi, daju bazu da veruje u naredni korak u Ligi šampiona. Svakako neće biti lako...

"Neću spavati previše uoči ovog meča, ako budem brinuo o pretnji koju predstavljaju Mbape i Nejmar. Oni su spektakularni igrači. Da je Nejmar ostao u Barseloni, klub bi osvojio još nekoliko Ligi šampiona", rekao je Katalonac.
Prvi meč dva tima u polufinalu Lige šampiona na programu je u sredu u standardnom terminu, a utakmica se igra u Parizu.
Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, dok kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEJMAR PORUČUJE: ‘Moj glavni cilj je osvajanje Lige šampiona, a ne Zlatna lopta’

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2021

Brazilac veruje u uspeh svoje ekipe! U sredu je na programu drugo polufinale Lige šampiona. Pari Sen Žermen dočekuje ekipu Mančester Sitija od 21:00h u glavnom gradu Francuske. Pred važnu utakmicu oglasio se najbolji fudbaler domaće ekipe Nejmar. -Biće težak meč. Nema lakih protivnika. Mančester...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.