Važno je da su serije bila dobre, zbog bojazni od povrede

Izvor: B92, 18.Avg.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Važno je da su serije bila dobre, zbog bojazni od povrede"

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, posle izborene norme za Olimpijske igre u Tokiju, rekla je sa je srećna i zadovoljna zbog svog nastupa.

Skok iz treće serije od 6,85 metara bio je dovoljan da se izbori viza za Tokio, a Španović je prva srpska atletičarka koja je ispunila olimpijsku normu.

Biće to njeno četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učešće na OI.

"Zadovoljna sam kvalitetom samog takmičenja, kako svog ličnog nastupa tako i ostalih takmičarki. Srećna sam što sam obezbedila mesto u finalu, iako sam propustila dosta u ovoj sezoni. Važno je da su sve serije bile dobre, zbog bojazni od prestupa i mogućnosti obnavljanja povrede nisam bila opuštena, ali ipak sam uspela da ostvarim dobar rezultat. Ovih dana ćemo znati gde ću nastupati dalje", rekla je Španović.

Rezultatom iz Birmingema Španovićeva je obezbedila učešće i na završnom mitingu Dijamantske lige, koji se 6. septembra održava u Briselu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.