Španovićeva izborila olimpijsku vizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva izborila olimpijsku vizu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, posle drugog mesta na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu i izborene norme za Olimpijske igre u Tokiju, rekla je sa je srećna i zadovoljna zbog svog nastupa.

Skok iz treće serije od 6,85 metara bio je dovoljan da se izbori viza za Tokio, a Španović je prva srpska atletičarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja je ispunila olimpijsku normu.

Biće to njeno četvrto učešće na OI.

"Zadovoljna sam kvalitetom samog takmičenja, kako svog ličnog nastupa tako i ostalih takmičarki. Srećna sam što sam obezbedila mesto u finalu, iako sam propustila dosta u ovoj sezoni. Važno je da su sve serije bile dobre, zbog bojazni od prestupa i mogućnosti obnavljanja povrede nisam bila opuštena, ali ipak sam uspela da ostvarim dobar rezultat. Ovih dana ćemo znati gde ću nastupati dalje", rekla je Španović.

Rezultatom iz Birmingema Španovićeva je obezbedila učešće i na završnom mitingu Dijamantske lige, koji se 6. septembra održava u Briselu.
Pogledaj vesti o: Vize,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANOVIĆEVA POSLE PLASMANA U TOKIO: Nisam bila opuštena, ali su sve serije bile dobre

Izvor: Kurir, 18.Avg.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, posle drugog mesta na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu i izborene norme za Olimpijske igre u Tokiju, rekla je sa je srećna i zadovoljna zbog svog nastupa.

Nastavak na Kurir...

POSLE PLASMANA NA OLIMPIJSKE IGRE: Ivana OTKRILA čega se najviše PLAŠILA u Birmingemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019

Srpska rekorderka ispunila normu za Tokio...Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je drugo mesto na Dijamantskoj ligi u Birmingemu, čime je ispunila normu za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju koje će se održati naredne godine...Srpska rekorderka je skokom 6.85 cm prebacila normu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.