Vavrinka četvrti finalista ATP turnira

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka četvrti finalista ATP turnira

Švajcarski teniser Stan Vavrinka obezbedio je mesto u završnici ATP turnira u Londonu u novembru, uz Novaka Đokovića, Endija Mareja i Rodžera Federera.

Vavrinka se treću godinu zaredom plasirao u finale ATP turnira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pošto je u četvrtfinalu US Opena savladao Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 3:0 u setovima.

Prvi put u karijeri na završnom turniru igrao je 2013, kada je u polufinalu izgubio od Đokovića, dok je prošle godine u istoj fazi takmičenja poražen od Federera.

Finalni ATP turnir biće održan od 15. do 22. novembra u Londonu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vavrinka u odabranom društvu, obezbedio mesto na završnom turniru

Izvor: Blic, 10.Sep.2015

Švajcarski teniser Stan Vavrinka obezbedio je mesto u završnici ATP turnira u Londonu u novembru...Vavrinka će se na taj način naći u društvu Novaka Đokovića, Endija Mareja i Rodžera Federera...Vavrinka se treću godinu zaredom plasirao u finale ATP turnira, pošto je u četvrtfinalu US Opena...

Nastavak na Blic...

Vavrinka: Neće mi smetati što navijaju za Rodžera

Izvor: B92, 11.Sep.2015, 08:38

Peti nosilac Stan Vavrinka kaže da mu neće smetati što će publika u polufinalu US opena navijati za njegovog rivala Rodžera Federera...“Volim da igram pred mnogo ljudi, nema veze da li navijaju za mene ili za protivnika. Navikao sam, svi smo navikli u stvari da navijaju za Rodžera kada je on...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.