Vatutin: Teodosiću Mundobasket važniji od kluba

Izvor: RTS, 11.Feb.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatutin: Teodosiću Mundobasket važniji od kluba

Predsednik CSKA Andrej Vatutin razgovarao je sa Milošem Teodosićem o eventualnom povratku srpskog košarkaša u Evropu i otkrio da kapiten reprezentacije više razmišlja od Mundobasketu i prinovi nego o budućim klupskim angažmanima.
Teodosić je nedavno dobio otkaz u Klipersima, a pošto ga niko od NBA klubova nije angažovao, jedan od najboljih evropskih košarkaša na putu je da se vrati u Evropu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ipak, Milošu se ne žuri...

"Koliko sam razumeo, on nije doneo odluku o budućnosti. Da li će se odmah vratiti u Evroligu ili će se odmoriti i zalečiti sve povrede kako bi bio spreman za Mundobasket. Želi da igra za reprezentaciju i namerava da uradi sve što je moguće kako bi bio spreman za Mundobasket", rekao je Andrej Vatutin, predsednik CSKA iz Moskve.
"Armejci" bi rado vratili bivšeg vojnika, ali Vatutin kaže da Miloš ima druge planove.
"Miloševa žena očekuje njihovu prvu prinovu, a on želi ono što je najbolje za porodicu. Košarka nije jedino o čemu razmišlja", dodao je Vatutin.
Teodosić je proveo šest sezona u CSKA pre nego što se u leto 2017. godine otisnuo "preko bare", ali nije imao sreće sa povredama, pa je u poslednjih nekoliko meseci sedeo na klupi Klipersa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vatutin: Da Teodosić nije otišao u NBA žalio bi do kraja života

Izvor: B92, 11.Feb.2019

Predsednik košarkaškog kluba CSKA Moskva Andrej Vatutin pričao je o budućnosti kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića...Vatutin je istakao da Teodosić, u najskorijem razgovoru sa njim, još uvek nije doneo odluku o svojoj budućnosti, kao i da ne razmišlja samo o košarci..."Kada smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.