Vatutin: Da Teodosić nije otišao u NBA žalio bi do kraja života

Izvor: B92, 11.Feb.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatutin: Da Teodosić nije otišao u NBA žalio bi do kraja života

Predsednik košarkaškog kluba CSKA Moskva Andrej Vatutin pričao je o budućnosti kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića.

Vatutin je istakao da Teodosić, u najskorijem razgovoru sa njim, još uvek nije doneo odluku o svojoj budućnosti, kao i da ne razmišlja samo o košarci.

"Kada smo pričali ja sam ga razumeo da još uvek nije odlučio da li će se vratiti u Evroligu, ili želi da se oporavi za Svetsko prvenstvo 2019. Samo znam da će dati sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od sebe kako bi igrao za nacionalni sastav. Takođe, njegova žena očekuje bebu i on želi najbolje za svoju porodicu. Košarka mu nije jedino što mu je na umu", rekao je Vatutin za "Izvestia".

Rus je prokomentarisao Teodosićevu odluku da 2017. napusti Evropu i CSKA i preseli se u SAD i Los Anđeles Kliperse.

"On je odličan vođa na terenu, ali u NBA morate da budete mladi i zdravi. Nije imao sreće sa povredama u prethodnih godinu i po dana. Bilo kako bilo, dobro je igrao i dao sve od sebe. Da nije otišao u NBA žalio bi za tim do kraja života", dodao je Vatutin.

Podsetimo, Teodosić je u Klipersima proveo godinu i po dana, ali je nedavno dobio otkaz i slobodu u odabiru nove sredine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.