Vaterpolistkinje Srbije sutra za 11. mesto na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2020, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolistkinje Srbije sutra za 11. mesto na EP

Ženska vaterpolo reprezenatcija Srbije igraće sutra protiv Nemačke za 11. mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Srpske vaterpolistkinje sutra od 11.30 sati igraće poslednji meč na EP, a selektorka Dragana Ivković smatra da je Srbija boji rival.

"Problem je što smo izgubili samopouzdanje posle poraza od Hrvatica. Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << agilne u napadu, ranije smo postizale mnogo više golova. Radimo na tome da dočekamo utakmicu hladne glave, jer će samo to da odlučuje", rekla je Ivković za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija je grupnu fazu završila sa pet poraza od Grčke, Rusije, Hrvatske, Slovačke i Mađarske.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vaterpolistkinje Srbije protiv Nemica za 11. mesto na EP

Izvor: RTS, 20.Jan.2020

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije igraće u utorak protiv Nemačke za 11. mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Prenos je našem Drugom programu od 11.30. . Srpske vaterpolistkinje u utorak od 11.30 sati igraće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.