Novi debakl Srpkinja  poraz od 27:0

Izvor: B92, 19.Jan.2020, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi debakl Srpkinja " poraz od 27:0

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je od Mađarske 27:0 (5:0, 5:0, 9:0, 8:0) u poslednjem kolu A grupe na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Bio je ovo peti poraz izabranica Dragane Ivković na turniru, nakon što su prethodno izgubile od Grčke, Rusije, Hrvatske i Slovačke.

Kod naših vaterpolistkinja najviše je pokušavala Jelena Vuković, koja je bila nedovoljno precizna sedam puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Teodora Rudić promašila u četiri navrata.

Srpkinje su od ukupno 20 šuteva ka golu protivnica deset puta promašile ceo gol, a isto toliko puta su im udarci bili odbranjeni.

Kod domaćina prvenstva najefikasnija bila je Greta Gurisati sa sedam golova, a pratila ju je i Dorotva Silađi sa pet neodbranjivih udaraca.

Srpske vaterpolistkinje igraće za 11. mesto protiv Nemačke, u utorak od 11.30 sati.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Debakl vaterpolistkinja Srbije protiv Mađarske na EP - 27:0!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2020

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Mađarske 27:0 (5:0, 5:0, 9:0, 8:0) u poslednjem kolu A grupe na Evropskom prvenstvu u Budimpešti...Bio je ovo peti poraz izabranica Dragane Ivković na turniru, nakon što su prethodno izgubile od Grčke, Rusije, Hrvatske i Slovačke...Srpske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.