Vaterpolisti Galatasaraja odustali od sparingovanja sa Zvezdom

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Galatasaraja odustali od sparingovanja sa Zvezdom

Prvaku Turske, koji u subotu na Banjici u prvom kolu Lige šampiona igra sa Partizanom, poručeno je da nije momenat da sada vežbaju sa crveno-belima

Vaterpolisti Galatasaraja odustali su od sparingovanja sa Crvenom zvezdom u Beogradu zbog situacije nastale posle ubistva navijača Marka Ivkovića u Istanbulu pre košarkaške utakmice dva tima.

Kako prenose Večernje novosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvaku Turske, koji u subotu na Banjici u prvom kolu grupe B Lige šampiona igra sa Partizanom, poručeno je da „nije momenat da sada vežbaju sa crveno-belima".

Crveno-žuti su svesni da su posle ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu i te kako nepoželjni. Jer i oni, kao i košarkaši pripadaju istoj sportskoj porodici - Galatasaraju. Rukovodstvo kluba je igračima odluku od odustajanja sparinga sa šampionom Srbije saopštilo prekjuče. Zasada se ne pominje mogućnost odlaganja duela sa crno-belima.

Svi srpski igrači u Galatasaraju - Slobodan Nikić, Mihajlo Korolija, Srđan Aksentijević, Filip Kljajević, strateg Žarko Petrović, trener Mijat Mijatović, Crnogorci Miloš Šćepanović, Mlađan Janović, Vjekoslav Pasković, Nikola Vukčević, ali i turski potreseni su tragedijom i žale zbog gubitka jednog mladog života. Svi izjavljuju iskreno saučešće Ivkovićevoj porodici.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.