ZBOG UBISTVA MARKA IVKOVIĆA: Vaterpolisti Galatasaraja odustali od priprema sa Zvezdom

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG UBISTVA MARKA IVKOVIĆA: Vaterpolisti Galatasaraja odustali od priprema sa Zvezdom

BEOGRAD - Vaterpolisti Galatasaraja odustali su u nedelju od puta za Beograd gde je trebalo da do petka da treniraju zajedno sa ekipom Crvene zvezde.

Prvaku Turske, koji se u subotu na Banjici u prvom kolu B grupe Lige šampiona sastaje sa Partizanom, poručeno je da "nije momenat da sada vežbaju sa crveno-belima".

Čelnici turskog kluba su svesni da su posle ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Istanbulu nepoželjni u Srbiji, jer pripadaju istoj sportskoj porodici - Galatasaraju.

Svi naši vaterpolisti koji igraju za turski klub (Slobodan Nikić, Mihajlo Korolija, Srđan Aksentijević, Filip Kljajević, strateg Žarko Petrović, trener Mijat Mijatović), kao i crnogorski (Miloš Šćepanović, Mlađan Janović, Vjekoslav Pasković, Nikola Vukčević) i turski igrači potreseni su tragedijom i žale zbog gubitka jednog mladog života. Svi izjavljuju iskreno saučešće Ivkovićevoj porodici.

Dodaje se da su igrači u veoma nezgodnoj situaciji, ali da se nadaju da će svi u zemlji da shvate da su oni samo sportisti koji moraju u inostranstvu da se bore za egzistenciju.

Partizan i Galatasaraj igraće u subotu na Banjici meč prvog kola Evrolige.

U petak je u Istanbulu ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković uoči utakmice košarkaške Evrolige između Galatasaraja i crveno-belih.

(Večernje novosti)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Galatasaraja odustali od sparingovanja sa Zvezdom

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2014

Prvaku Turske, koji u subotu na Banjici u prvom kolu Lige šampiona igra sa Partizanom, poručeno je da nije momenat da sada vežbaju sa crveno-belima..Vaterpolisti Galatasaraja odustali su od sparingovanja sa Crvenom zvezdom u Beogradu zbog situacije nastale posle ubistva navijača Marka Ivkovića u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.