Vanja produžio ugovor sa Partizanom

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja produžio ugovor sa Partizanom

Košarkaš Partizana Vanja Marinković ostaće u crno-belom dresu još dve godine, objavio je košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović.

Marinković će sa Partizanom igrati u Evrokupu pošto je ranije u toku dana klub objavio informaciju da je produžio saradnju sa drugim po jačini evropskim takmičenjem.

Marinković je prošlog avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dovođen u vezu sa Baskonijom, od toga posla nije bilo ništa.

Mladi bek je u minuloj sezoni beležio prosečno 12 poena u dresu crno-belih, a u klubu je već pet godina unazad kao senior iako tek ima 21 godinu.

Marinković bi Partizan pre isteka ugovora mogao da napusti u slučaju ponude iz NBA lige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još dobrih vesti za Partizan - Pao prvi potpis!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018

U danu kada je stigla specijalna pozivnica iz Barselone klub iz Humske je završio još jedan veliki posao...Košarkaški klub Partizan NIS dogovorio je u četvrtak nastavak saradnje sa mladim bekom Vanjom Marinkovićem koji je odustao od NBA drafta...Dve strane parafirale su ugovor na dve sezone i Vanja...

Nastavak na Sportske.net...

Ražnatović: Vanja Marinković ostaje u Partizanu

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018

Poznati menadžer Miodrag Miško Ražnatović objavio je da je bek Partizana Vanja Marinković produžio ugovor sa crno-belima...Ovu informaciju Ražnatović je objavio na svom Tviter profilu. U njemu se navodi da je talentovani bek produžio ugovor na dve godine, sa tim da ima opciju izlaza iz ugovora...

Nastavak na N1 televizija...

Kurbanov veran "Armiji"

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018

Nikita Kurbanov dogovorio je nastavak saradnje sa šampionom VTB lige...Iskusni krilni košarkaš Nikita Kurbanov (31) dogovorio je danas produžetak saradnje sa moskovskim CSKA...Ruski klub saopštio je na "tviteru" da je sa Nikitom Kurbanovim dogovoren produžetak ugovora na još dve godine...Tokom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.