Ražnatović: Vanja Marinković ostaje u Partizanu

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ražnatović: Vanja Marinković ostaje u Partizanu

Poznati menadžer Miodrag Miško Ražnatović objavio je da je bek Partizana Vanja Marinković produžio ugovor sa crno-belima.

Ovu informaciju Ražnatović je objavio na svom Tviter profilu. U njemu se navodi da je talentovani bek produžio ugovor na dve godine, sa tim da ima opciju izlaza iz ugovora u slučaju odlaska u NBA.

Vanja Marinkovic extended his contract with Euro cup team, Bc Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Belgrade, for 2 more seasons. NBA option included! #BeoBasket

Marinković je ove sezone u svim takmičenjima imao prosek od 12 poena po meču. Zanimljivo, ova informacija je došla u isto vreme kada je objavljeno da će crno-beli igrati Evrokup.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Marinković veran crno-belima: Talentovani bek još dve godine u Partizanu

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018

Zalog za budućnost Beograđana..Košarkaš Partizana Vanja Marinković prodžio je ugovor sa crno-belima na još dve sezone...Talentovani bek obavezao se na vernost sadašnjem klubu do leta 2020. godine, ali uz klauzulu koja predviđa odrešene ruke u slučaju odlaska u NBA...Marinković je u prošloj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.