Van der Sar prebačen u Holandiju – ostaje na intezivnoj nezi

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 08:39

Van der Sar prebačen u Holandiju – ostaje na intezivnoj nezi

Čuveni holandski fudbaler Edvin Van der Sar prebačen je u rodnu zemlju iz Hrvatske, gde je bio hospitalizovan u Splitu.

Njegova supruga Anemari je podelila tu informaciju sa Ajaksom, koji je svojim kanalima na društvenim mrežama podelio tu informaciju.

Van der Sar će naredni period provesti u holandskoj bolnici na intezivnoj nezi, ali je trenutno stabilno, komunicira i ne nalazi se u životnoj opasnosti.

"Porodica Van der Sar želi da se zahvali svima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Univerzitetskoj bolnici u Splitu zbog njihove brige tokom prošle nedelje. Edvin ostaje na intezivnoj nezi gde će njegovo stanje biti dalje ispitano. Porodica se nada da će potom moći da se fokusira na oporavak", stoji u objavi "kopljanika" koji prenose informacije direktno od supruge.

Podsetimo, Van der Sar je pre nešto više od nedelju dana hitno primljen u splitsku bolnicu zbog subarahnoidalnog krvarenja u mozgu.

Van der Sar je nedavno podneo ostavku na mesto generalnog direktora tog kluba, na kojoj je proveo 11 godina, nakon razočaravajuće sezone za taj klub u kojoj su završili na tek trećem mestu u Erediviziji.

Tokom igračke karijere je branio boje Ajaksa, kao i Juventusa, Fulama, odnosno Mančester junajteda po čemu je najviše i ostao upamćen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.