Valverde večeras neće mirno spavati, Žiru i Vilijan se razgoropadili! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverde večeras neće mirno spavati, Žiru i Vilijan se razgoropadili! (video)

"Plavci" pregazili rivala za 45 minuta, u petoj rundi FA Kupa.

Čelsi je u petoj rundi najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu dočekao Hal Siti, a rezultat nakon prvog poluvremena je 4:0 u korist domaćina!

Nakon serije loših rezultata, Čelsi se trgnuo u 27. kolu protiv Vest Broma (3:0), a večeras su nastavili sa sjajnom igrom.

Promešao je Konte karte, u timu nema Azara, ali je zato nezaustavljiv Vilijan, dvostruki strelac u prvih 45 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Brazilac je načeo "Tigrove" već u drugom minutu, fantastičnim pogotkom. Odlično je prevario čuvara, namestio se na udarac i levom nogom pogodio dalji ugao gola gostiju.

Nastavio je Čelsi da pritiska, a onda je u 27. minutu Pedro prihvatio sjajan pas Fabregasa, pobegao je odbrani Hala i lako matirao Maršala za 2:0.

Samo pet minuta kasnije, greše gosti, Žiru je sjajno ukrao loptu duboko na polovini rivala, dodao je loptu do Vilijana, koji još jednom majstorijom povećava prednost "Plavaca". Plasirao je loptu iza leđa Maršala i dokazao da je večeras i više nego raspoložen za igru.

A onda, 10 minuta kasnije, kombinacija dvojice novajlija, Emerson je sjajno prošao po levom boku, pronašao Žirua, a Francuz u svom stilu, lukavim udarcem u bliži ugao, matirao Maršala za "poker" Čelsija u prvih 45 minuta susureta na "Bridžu"!

Suma sumarum, u prvom poluvremenu videli smo dva gola Vilijana, dve asistencije i gol Žirua, gol Pedra na asistenciju Fabregasa i prvu asistenciju Emersona Palmijerija u dresu tima iz Londona.

Čini se da su "Plavci" spremni za duel sa Barselonom u okviru 1/8 finala Lige šampiona, koji je na programu 20. februara od 20 sati i 45 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FA Kup: "Plavci" završili posao za 45 minuta, Marez se vratio i odveo Lester dalje (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2018, 00:02

U okviru 1/8 finala FA Kupa, trijumfe su ostvarili Lester Siti i Čelsi...Fudbaleri Čelsija slavili su na "Stamford Bridžu" protiv ekipe Hal Sitija rezultatom 4:0 (4:0)...Svi golovi pali su u prvih 45 minuta, fantastično su igrali "Plavci", kojima predstoji duel sa Barselonom u okviru 1/8 finala Lige...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.