Valverde: Modrić je odličan, ali Mesi je najbolji na svetu

Izvor: B92, 25.Sep.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valverde: Modrić je odličan, ali Mesi je najbolji na svetu

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je da je njegov igrač Lionel Mesi trebalo da osvoji nagradu za najboljeg igrača sveta.

Nagradu za najboljeg fudbalera godine u izboru Svetske fudbalske federacije (FIFA) osvojio je fudbaler Real Madrida Luka Mordić.

"Svi će imati svoje mišljenje i ja imam svoje. Za nas je Leo najbolji na svetu", rekao je Valverde za španske medije.

Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izabran je sinoć u Londonu za najboljeg igrača sveta.

"To je nagrada koja se zove 'Najbolji' (The Best), a igrač koji je za nas najbolji na svetu nije bio tamo... Mordić je odličan igrač koji je imao odličnu sezonu", rekao je trener Barselone.

Ceremoniji u Londonu nisu prisustvovali ni Mesi, kao ni Kristijano Ronaldo.

To je prvi put od 2007. godine i proglašenja Kake za najboljeg fudbalera sveta, da tu nagradu nisu dobili Mesi ili Ronaldo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Valverde: Modrić je odličan, ali Mesi je najbolji na svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2018, 08:32

Trener fudbalera Barselone Ernesto Valverde rekao je da je njegov igrač Lionel Mesi trebalo da osvoji nagradu za najboljeg igrača svijeta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.