Valjekano ubedljiv protiv Katalonaca

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjekano ubedljiv protiv Katalonaca

Odlični Rajo Valjekano danas, prekinut je niz od tri uzastopna poraza.

Rajo Valjekano je zadao sebi zadatak danas da mora da ostvari pobedu protiv Espanjola, što su na kraju i učinili na sjajan način.

Odlično su igrali tokom čitavog dela meča, imali loptu u svom posedu, koristili su svoje prilike koje su im se ukazale i na kraju su sasvim zasluženo došli do nova tri boda prekinuvši seriju od tri uzastopna poraza.

Trahoras je iz penala doveo domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vođstvo u prvom delu igre, a Gera je za dva minuta postigao dv gola i tako doneo svom timu bodove.

Sančez je za goste dobio crveni karton pre drugog gola domaćih, pa je Raju posao bio olakšan do kraja meča.

Da napomenemo da je i desni bek Raja, Tito, u poslednjim trenucima zbog igranja rukom dobio drugi žuti karton, pa su snage bile izjednačene u poslednjih par minuta, ali gosti nisu ni iz penala uspeli da postignu gol pošto ga je promašio Burhui.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tevez preživeo "pokušaj ubistva" (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2015, 11:44

Divljački start na Karlitosa tokom polufinalne utakmice argentinskog kupa između Boke i Lanusa...Paragvajac Gustavo Gomez je deset minuta pre kraja utakmice preoštro startovao s leđa na Karlosa Teveza i sasvim zasluženo dobio crveni karton...Pogledajte u prilogu kako je to izgledalo, dobro je da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.