Tevez preživeo pokušaj ubistva (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez preživeo "pokušaj ubistva" (video)

Divljački start na Karlitosa tokom polufinalne utakmice argentinskog kupa između Boke i Lanusa.

Paragvajac Gustavo Gomez je deset minuta pre kraja utakmice preoštro startovao s leđa na Karlosa Teveza i sasvim zasluženo dobio crveni karton.

Pogledajte u prilogu kako je to izgledalo, dobro je da 'El Apače' nije povređen u ovoj situaciji.



Inače, Boka Juniors je savladala Lanus u gostima sa 2:0, Tevez je bio stralac drugog gola, pa će se za trofej kupa boriti sa Rosario Centralom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez je mogao da ostane bez noge! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2015

Gde su grubi, pregrubi startovi, tu je Karlos Tevez. Samo, miljenik navijača Boke Juniors je sada izvukao deblji kraj...Pre mesec dana Karos Tevez je polomio nogu mladom fudbaleru Argentinos Juniorsa, a u petak je mogao da ostane bez iste...Naime, Boka je igrala protiv Lanusa u polufinalu Kopa Libertadores...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.