Valensijen šokirao Monako, Falkao promašio penal

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Dec.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensijen šokirao Monako, Falkao promašio penal

Igrači Monaka propustili su priliku da makar na kratko izbiju na prvo mesto tabele prvenstva Francuske, pošto su kod kuće neočekivano izgubili od Valensijena sa 2:1 u 19. kolu.
Monako zaostaje dva boda za Pari Sen Žermenom, a računao je na sigurne bodove protiv Valensijena, koji se bori za opstanak. Timu iz kneževine nije pomogao ni Radamel Falkao, koji je promašio penal.
Valensijen je poveo autogolom Erika Abidala u 30. minutu, a na 2:0 je povisio u 50, preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << David Dukortija.
Monako je mogao da smanji u 83, ali je Falkao promašio penal, da bi odmah potom Hames Rodriges smanjio na 1:2, ali to je bilo sve što je domaći tim mogao da učini.
U nedelju lider PSŽ dočekuje trećeplasirani Lil, koji bi eventualnom pobedom izbio na drugo mesto.
Valensijenu je ovo prva pobeda u gostima ove sezone, a tek treća u šampionatu. Klub sada zaostaje dva boda za Monpeljeom, prvom ekipom van opasne zone.
REZULTATI I STRELCI 19. KOLA LIGE 1:
Monako – Valensijen 1:2 (Rodrigez 84 – Abidal autogol 30, Dukorti 58)
Subota:
17.00: Sent Etjen – Nant
OD 20.00:
Bastija – Monpelje
Nica – Evijan
Rems – Ajačio
Sošo – Ren
Tuluz – Gengan.
Nedelja:
14.00: Marselj – Bordo
17.00: Lorijen – Lion
21.00: PSŽ – Lil

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Valensijen šokirao Monako, Falkao promašio penal

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2013

Fudbaleri Monaka propustili su priliku da makar na kratko izbiju na prvo mesto tabele prvenstva Francuske, pošto su večeras kod kuće neočekivano izgubili od Valensijena sa 2:1 u 19. kolu...Radamel Falkao.. ..Monako zaostaje dva boda za Pari Sen Žermenom, a računao je na sigurne bodove protiv Valensijena,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.