Valensija i Unikaha u trci za potpis Vanje Marinkovića

Izvor: RTS, 22.Jul.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija i Unikaha u trci za potpis Vanje Marinkovića

Košarkaš Partizana Vanja Marinković posle Unikahe nalazi se na meti i Valensije, navode španski mediji.
Valensija se uključila u trku za potpis srpskog beka i želi da ostvari transfer u narednim nedeljama, iako je Unikaha bliža da se pojača Marinkovićem, prenosi "La Provincia".

Isti izvor piše da je Marinković oduševio sve u Valensiji prošle sezone u međusobnim susretima dva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tima u Evrokupu, ali sada igra na kartu Evrolige.
Obeštećenje od 200.000 evra, smatraju u Valensiji, bilo bi dovoljno da se dovode košarkaš kog su ovog leta na NBA draftu birali Sakramento Kingsi kao 60. pika.
Marinković je već pet godina član prvog tima crno-belih.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanja Marinković između Unikahe i Valensije, Partizan čeka 200.000 evra

Izvor: B92, 22.Jul.2019

Košarkaš Partizana Vanja Marinković posle Unikahe nalazi se na meti i Valensije, navode španski mediji...Valensija se uključila u trku za potpis srpskog beka i želi da ostvari transfer u narednim nedeljama, iako je Unikaha bliža da se pojača Marinkovićem, prenosi "La Provincia"...Isti izvor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.