Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2020, 10:33

Valensija dovela treće pojačnje, hteli su ga Fener i PAO

U pitanju je višegodišnji ugovor

Valensija nastavlja da niže pojačanja i da pravi tim što konkurentniji tim za narednu sezonu. Evroligaš sa mediteranske obale je dogovorio dolazak Martina Hermansona iz Albe, javljaju Nikos Varlas i brojni španski mediji.

Islandski plejmejker stiže kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor u Albi, a sa Valensijom će potpisati višegodišnji ugovor što znači da Španci ozbiljno računaju na njega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Hermanson je pre dve godine došao u Albu iz francuskog Šampanja i za dve sezone ostavio dubok trag u berlinskom klubu. Već prve sezone je bio jedan od najboljih strelaca Albe u Evrokupu, a prošle sezone je debitovao i u Evroligi gde je u proseku beležio 10,9 poena i 4,9 asistencija po meču. Dobrim igrama je privukao pažnju većih klubova, pominjao se kao želja Panatinaikosa i Fenerbahčea, ali je na kraju Valensija pobedila u trci za njegov autogram.

On je treće veliko pojača nje Valensije ovog leta. Pre njega su stigli slovenački bek Klemen Prepelič iz Real Madrida i američko krilo Derek Vilijams kojem je istekao ugovor u Fenerbahčeu i Valensija ga je otela ispred nosa Himkiju. Što se odlazaka tiče, španski klub su napustili Moris Ndur i Bruk Motum, a ugovore su produžili Bojan Dubljević, Luj Laberi i trener Haume Ponsarnau.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.