Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Evropetarda na Marakani, Žigićev het-trik i prelep gol Boškovića (VIDEO)

Zvezdina rapsodija protiv Nistrua iz Moldavije ostaće zapamćena i kao prvi meč u nekom evropskom takmičenju Nikole Žigića.
U sezoni 2003/2004, Crvena zvezda je svoju evropsku priču započela protiv tima iz Moldavije, Nistrua. Malobrojni navijači koji su se tog avgustovskog dana našli na tribinama Marakane nisu verovatno ni pretpostavljali da će imati prilike da na delu vide čoveka koji će nedugo zatim postati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jedan od miljenika navijača Crvene zvezde – i koji će taj status imati i skoro 13 godina nakon tog meča.
Zvezda je meč dobila sa 5:0. Nikola Žigić postigao je tri gola, Nemanja Vidić se upisao sa jedanaesterca (koji je, uzgred, sudija ponovio), a u strelce se upisao i Branko Bošković prelepim golom iz slobodnog udarca. I tada se u Moldaviji igrao fudbal, ali ne toliko dobar kao kod nas.
Uživajte!

(Youtube/CrniGuja)

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PET OD PET PROTIV ZVEZDE: Kežmanove lepe uspomene na ‘večite’ derbije (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2016

Kada neko postigne pet golova na pet odigranih derbija protiv Crvene zvezde, nije čudno što kod navijača Partizana ima status ljubimca.. . U danu derbija Mateja Kežman je za ‘Žurnal’ evocirao uspomene na svoje bitke protiv defanzivaca Crvene zvezde.. – Čuvali su me Vitakić, Bunjevčević…...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.