VRATIĆU SE: Gudelj otkrio gde bi voleo da završi karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 20:03

VRATIĆU SE: Gudelj otkrio gde bi voleo da završi karijeru

Srpski reprezentativac sve bliži povratku na teren.

Činilo se da je za Nemanju Gudelja sezona završena, ali je srpski reprezentativac uspeo da se oporavi u rekordnom roku. Prošao je period rehabilitacije, a počeo je i sa laganim treninzima. Ne bilo ništa čudno ako bi se do kraja marta pojavio u najboljem timu Sevilju.

Dok teče oporavak i priprema za povratak Gudelj je dao intervju za holandske medije

Ono što je svakako bilo najzanimljivije čuti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je gde bi reprezentativac Srbije voleo da završi karijeru. Neočekivano, u pitanju je NAC Breda gde je i počeo profesionalno da se bavi fudbalom.

- Razgovarao sa Džonom Karelsom. Doveo me je iz omladinca B u to vreme u rezervni sastav. On je bio prvi trener koji je to video u meni. Tada je Karelse preuzeo tim i sa njim sam se još više razvio i postao predmet pažnje nekoliko klubova. Zaista sam mu zahvalan. Zahvaljujući njegovom poverenju, imao sam priliku da izgradim veliku karijeru i pitao me je da li bi se jednog dana vratio. Mislim da bi bilo lepo završiti u NAC-u. Šlag na torti - rekao je Gudelj za "ELF Voetbal".

Iskusni vezista je ponikao u Bredi, za NAC je odigrao 87 mečeva, nakon čega je redom branio boje za AZ Alkmara, Ajaksa, Tjanđina, Gvangžua, Sportinga i trenutno Sevilje sa kojom ima ugovor do 2026. godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.