Gudelj otkrio gde bi voleo da završi karijeru

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 09:47

Gudelj otkrio gde bi voleo da završi karijeru

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj je otkrio gde bi voleo da završi profesionalnu karijeru.

Gudelj se u razgovoru za "ELF Voetbal", prisetio svojih početaka u NAC Bredi.

Srpski fudbaler je ponikao u holandskom timu, za koji je uspešno nastupao i njegov otac. Odigrao je čak 87 mečeva.

"Razgovarao sa Džonom Karelsom. Doveo me je iz omladinca B u to vreme u rezervni sastav. On je bio prvi trener koji je to video u meni”, počeo je Gudelj, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastavio:

“Tada je Karelse preuzeo tim i sa njim sam se još više razvio i postao predmet pažnje nekoliko klubova. Zaista sam mu zahvalan. Zahvaljujući njegovom poverenju, imao sam priliku da izgradim veliku karijeru i pitao me je da li bi se jednog dana vratio. Mislim da bi bilo lepo završiti u NAC-u. Šlag na torti."

Gudelj je u nastavku karijere igrao za AZ Alkmar, Ajaks, Tjanđin Tedu, Gvangžu Evergrandem Sporting i sada Sevilju sa kojom ima ugovor do 2026. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.