Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Đoković otvara ‘Centralni teren’

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, danas u 14:00 sati igraće svoj meč na Vimbldonu sa Jarekom Neiminenom u okviru drugog kola otvorenog prvenstva Englske.
Kako je najavljeno, Viktor Troicki i Dušan Lajović sastaće se sa Daijelom Nestorom i Leanderom Paesom u prvom kolu dublova.
Kada je reč o konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kod dama, na teren će u 16:30 sati srpska teniserka Ana Ivanović koja će odmeriti snage sa Betani Matek-Sends. 
U terminu od 17:30 na londosnku travu istrčaće i Aleksandra Krunić koja će ukrstiti reket sa Sarom Erani
The post VIMBLDON: Đoković otvara ‘Centralni teren’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ŠOK U DRUGOM KOLU Ana ispala od 158. teniserke sveta!

Izvor: Blic, 01.Jul.2015

Prerano je Ana Ivanović završila učešće na Vimbldonu. Već u drugom kolu, eliminisala ju je 158. teniserka sveta Betani Matek-Sends, i to sa 6:3, 6:4 posle nešto više od sat vremena igre...Posle pobede nad kvalifikantkinjom Ksu, Anu je sačekala 158. teniserka sveta, a pobednica će igrati protiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.