VIKTOR JE IZUZETAN, OSEĆAM SE IZVANREDNO Kecmanović blista posle pobede nad Drejperom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2023, 22:16

"VIKTOR JE IZUZETAN, OSEĆAM SE IZVANREDNO" Kecmanović blista posle pobede nad Drejperom

Naša selekcija je na korak od plasmana među četiri najbolje selekcije sveta.

Miomir Kecmanović doneo je Srbiji prvi bod u meču četvrtfinala Dejvis kupa protiv Velike Britanije.

Beograđanin je posle više od dva sata igre bio bolji od Džeka Drejpera 2:0 (7:6(2), 7:6(6)).

- Osećam se izvanredno! Osećao sam pritisak, ali hvala Bogu da sam uspeo da odigram fenomenenalan meč, ostanem miran i strpljiv, a onda da iskoristim prave trenutke. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Puno znači što je toliko ljudi došlo da nas podrži, imao sam i podršku fenomenalnih igrača na klupi, kao i dvojice sjajnih trenera, stvarno mi je drago da sam deo ove grupe. Naravno, tu je Novak, ali i ostali Hamad, Laslo, Filip Duci... Sjajni momci, grupa igrača koji imaju sjajne karijere. Dobro je biti deo takve grupe, koja tako dobro funkcioniše - rekao je Kecmanović u razgovoru za Sportklub.

Dotakao se i odnosa sa selektorom Viktorom Troickim.

- On je zaista izuzetan, ima toliko iskustva. Izuzetno su mi značili njegovi saveti - istakao je Miša.

Srbiji je potrebna još jedna pobeda za plasman u polufinale i duel sa Italijom. Novak Đoković će u duelu sa Kameronom Norijem imati prvu priliku, a ako najbolji igrač ikada ne uspe da trijumfuje presudiće dubl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.