VEČE U ZNAKU BROJA 16 Jokić igra kao “mator”, Kari i Golden Stejt ispisali istoriju!

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČE U ZNAKU BROJA 16 Jokić igra kao “mator”, Kari i Golden Stejt ispisali istoriju!

Nikola Jokić nastavlja sa dobrim partijama u NBA ligi. I bez obzira što njegov Denver ne može da se pohvali nekom blistavom igrom, mladi Srbin je još jednom iskočio. U ubedljivom porazu od LA Klipersa (111:94) ubacio je 16 poena. Ni Kobi Brajant nije mogao da zaustavi Stefa Karija. Golden Stejt je razbio LA Lejkerse za 16-0 i najbolji start u istoriji najjače košarkaške lige sveta.

Dok Denver posrće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikola Jokić igra sve bolje. U duelu sa Klipersima dobio je solidnu minutažu i još jednom pokazao da je pred njima svetla budućnost. Srbin se odlično nosio sa Deandre Džordanom. Čak je uspeo i da izblokira jednog od najboljih centara lige.

Najbolji u redovima LA Klipersa bili su Džordan i Grifin sa po 18 poena.

Stefon Kari je ubacio laganih 24 poena, a utakmicu su obeležili promašaji Kobija Brajanta. On je iz igr šutnuo čak 14 puta uz samoj jedan pogodak.

Ostali rezultati

Vašington - Indijana 106:123

Atlant - Boston 121:97

Memfis - Dalas 110:96

Portland - Čikago 88:93

Golden Stejt - LA Lejkers 111:77

Denver - LA Klipers 94:11
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajant se "raspao" u istorijskoj noći za NBA

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015

Golden Stejt ima najbolji start u istoriji NBA lige, a šta reći za Brajanta koji je šutirao 1/14 iz igre?..Stef Kari pogodio je deset šuteva iz igre. Isto koliko i svi starteri Los Anđeles Lejkersa zajedno...Golden Stejt Voriorsi dobili su meč 111:77 i do 16/16 od starta sezone stigli pobedom od...

Nastavak na Mondo...

(VIDEO) SRBIN POGAĐA, BLOKIRA, ASISTIRA... Nikola Jokić postigao 16 poena, ali Denver ponovo poražen

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su Denver 111:94 u noćašnjem meču NBA lige...Kod Klipersa istakao se tandem pod koševima Deandre Džordan - Blejk Grifin, koji je zajedno ubacio 36 poena. Oba igrača postigla su po 18 poena...Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je sa odličnim partijama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.