Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2019, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAR odluke i na "Dragau": I Porto prošao s bele tačke, ali na produžetke (VIDEO)

Portugalski tim u osnovnom delu anulirao 1:2 iz Rima, a onda je Romi dao još jedan gol.

Porto - Roma 3:1 (Tikinjo u 26, Marega u 52, Teljes iz penala u 117 - De Rosi iz penala u 37)

Koliko je značajan gol u gostima za konačni rasplet, pokazalo se u dvomeču Porta i Rome. Rimski tim, lanjski polufinalista, imao je vođstvo s 2:0 na Olimpijskom stadionu, ali je Porto dao gol nade u 79. minutu.

Zbog tog pogotka se i domogao produžetaka, a dalje je otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz penala koji je u 117. minutu realizovao jedan od Portovih Brazilaca Aleks Teljes. Kao i u duelu Pari Sen Žermena i Mančester junajteda u Parizu penal odluke je dosuđen posle gledanja VAR-a.

Aleksandar Kolarov je odigrao svih 120 minuta u Rominom sastavu.

#porto #asroma #fcporto soccer_internationel IGNORE THE # #fortnite #blackops4 #cdnthe3rd #aliamemes #arksurvivalevolved #jh9 #victoryroyale #solos #fornitegame #fortnitegameplay #vbucks #fortnitenews #rocketleague #gamingsetup #boogiedownchallenge #gamingclips #playark #battlefield #ninjashyper #blackops4 #fortnightmemes #ninjamemes #tsm #cringe #gamermemes #gamefun #fortniteedit #victoryroyale

A post shared by virals • best video's • soccer (soccer_internationel) on Mar 6, 2019 at 2:43pm PST

Порту проходит Рому в овертайме! 3-1 #лигачемпионов #футбол #UCL #ChempionsLeague #UEFA #FIFA #football #porto #roma

A post shared by footballchik (f00tballchik) on Mar 6, 2019 at 2:48pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.