Uživo: Srpski okršaj u vaterpolo Ligi šampiona, Radnički - Partizan 2:3

Izvor: Blic, 04.Dec.2013, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Srpski okršaj u vaterpolo Ligi šampiona, Radnički - Partizan 2:3

Srpski vaterpolo ima dva predstavnika u Ligi šampiona, i to u istoj grupi, pa u drugom kolu igraju Radnički Kon Tiki i Partizan, a duel iz Kragujevca možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.

Trenutni rezultat: Radnički Kon Tiki - Partizan 2:3 (druga četvrtina) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Crvena zvezda zbog čudnih pravila LEN nije u prilici da brani titulu prvaka, jer je morala u kvalifikacije gde je u poslednjem kolu eliminisana od Pro Reka, ali će srpski tim opet moći da se nađe na krovu Evrope.

Početak duela Radničkog i Partizana protekao je u tvrdoj igri i odličnoj odbrani na obe strane. Radić je zaustavio dva pokušaja Dušana Mandića, Kragujevčani su prokockali dva napada sa igračem više, da bi led probio Filip Filipović odličnim udarcem iz okreta minut pre kraja prve četvrtine.

Već u narednom napadu je Partizan uzvratio i izjednačio na 1:1 preko upornog Mandića.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.