Uživo: Srpski okršaj u vaterpolo Ligi šampiona, Radnički - Partizan 1:1

Izvor: Blic, 04.Dec.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Srpski okršaj u vaterpolo Ligi šampiona, Radnički - Partizan 1:1

Srpski vaterpolo ima dva predstavnika u Ligi šampiona, i to u istoj grupi, pa u drugom kolu igraju Radnički Kon Tiki i Partizan, a duel iz Kragujevca možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.

Crvena zvezda zbog čudnih pravila LEN nije u prilici da brani titulu prvaka, jer je morala u kvalifikacije gde je u poslednjem kolu eliminisana od Pro Reka, ali će srpski tim opet moći da se nađe na krovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evrope.

Početak duela Radničkog i Partizana protekao je u tvrdoj igri i odličnoj odbrani na obe strane. Radić je zaustavio dva pokušaja Dušana Mandića, da bi led probio Filip Filipović odličnim udarcem iz okreta minut pre kraja prve četvrtine.

Već u narednom napadu je Partizan uzvratio i izjednačio na 1:1.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Srpski okršaj u vaterpolo Ligi šampiona, Radnički – Partizan 1:1

Izvor: Dzungla.org, 04.Dec.2013

Srpski vaterpolo ima dva predstavnika u Ligi šampiona, i to u istoj grupi, pa u drugom kolu igraju Radnički Kon Tiki i Partizan, a duel iz Kragujevca možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Radnički slavio protiv Partizana i u Ligi šampiona

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2013

Radnički – Partizan 8:6 (1:1, 2:2, 2:2, 3:1). Bazen SC „Park“. Gledalaca: 1.000. Sudije: Sekelji (Mađarska), Rovida (Italija). Igrač više: Radnički 10 (2), Partizan 9 (2). Peterci: Radnički 1 (1).. RADNIČKI KON TIKI: Radić (12 odbrana), Burić, B. Popović, Vuksanović, Gak, Rozental, Ćirić...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.