Uživo: Opsada Reala protiv Sitija, Kolarov u igri, Malaga dala prvi gol u novoj sezoni!

Izvor: Blic, 18.Sep.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Opsada Reala protiv Sitija, Kolarov u igri, Malaga dala prvi gol u novoj sezoni!

Novo izdanje Lige šampiona je počelo, a svakako da jee poslastica večeri u Madridu gde snage odmeravaju španski i engleski prvak - Real i Mančester siti. Tok tog meča, a i promene na ostalim utakmicama prvog kola elitnog takmičenja možete pratiti uživo na blicsport.rs.

21:28 - Porto poveo u Zagrebu

Dinamo Zagreb je popustio pod napadima Portoa u finišu prvog poluvremena kada je Gonzalez savladao Kelavu.

21:27 - Šalke vodi u Atini

Olimpijakos >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gubi u Atini pošto je reprezentativac Nemačke Benedikt Hovedes pogodio mrežu Grka i doveo Šalke u vođstvo.

Golu je prethodio sumnjivo poništen pogodak "plavaca", pa je pravda na kraju zadovoljena golom Hovedesa posle kornera.

21:26 - Velika šansa za Iguaina

Gonzalo Iguain je promašio još jednu veliku šansu za Real.

Di Marija je centrirao, Kompani ležerno reagovao, a to nije kaznio Argentinac koji je poznat po tome da mu je potrebno mnogo šansi da bi stigao do pogotka.

21:22 - Nasri zbog povrede izašao iz igre, Kolarov na terenu

Samir Nasri je morao da napusti igru u 35. minutu zbog povrede zadnje lože, a na terenu se umesto njega našao Aleksandar Kolarov, i to na mestu levog veznog.

21:19 - Rapsodija Parižana!

Dinamo iz Kijeva doživeo je pravi brodolom pošto Pari Sen Žermen već vodi sa 3:0 posle 32 minuta igre.

Strelac trećeg gola je bivši defanzivac Čelsija Aleks.

21:16 - Prvenac Tijaga Silve za PSŽ

Pari Sen Žermen vodi sa 2:0, a za to je zaslužan tandem koji je stigao iz Milana Ibrahimović - Silva.

Ibrahimović je postigao prvi pogodak sa bele tačke, a na isteku pola sata igre mrežu kijevskog Dinama je zatresao i Tijago Silva.

21:06 - Ibrahimović pogodio za Parižane sa penala!

Milioni uloženi u Zlatana Ibrahimovića će se sigurno isplatiti vlasnicima Pari Sen Žermena pošto je švedski internacionalac postigao prvi pogodak za Parižane u novoj sezoni Lige šampiona.

PSŽ vodi 1:0 protiv Dinamo Kijeva.

21:02 - Brz preokret Arsenala!

Lukas Podolski nastavlja da opravdava epitet velikog pojačanja Arsenala pošto je u trećoj uzastopnoj utakmici pogodio mrežu rivala, a samo stotinak sekundi kasnije Žervinjo je već preokrenuo rezultat u korist "topdžija".

Prvo je trio novajlija Kazorla, Žiru i Podolski učestvovao u akciji koju je Nemac zaključio pogotkom, a onda je Žervinjo kompletirao preokret.

21:01 - Malaga duplirala prednost!

Veteran Havijer Saviola duplirao je prednost Malage protiv Zenita u debitantskom nastupu tima iz Andaluzije u Ligi šampiona!

Briljantan pas Gameza stigao je do Argentinca, a on rutinski savladao Malafejeva.

20:58 - Hart 2 - Ronaldo 0!

Ponovo je Kristijano Ronaldo ozbiljno ugrozio Harta, ali još jednom je golman Mančester sitija izašao kao pobednik iz tog duela.

20:55 - Monpelje vodi protiv Arsenala!

Monpelje je ove sezone ostao bez najboljeg igrača kada je Olivije Žiru pojačao Arsenal, a iako se sjajni Francuz vratio na stadion na kojem je stekao ime, šampion Francuske je poveo protiv "tobdžija" golom Belhande iz penala.

Marokanac se odlučio za "panjenku" koju je Manone umalo odbranio.

20:54 - Sjajan prodor Ronalda, fenomenalna odbrana Harta!

Prvu veliku priliku na meču u Madridu imao je Kristijano Ronaldo koji se lepo oslobodio Vinsenta Kompanija, a onda sjajnim prizemnim udarcem u suprotni ugao naterao Džoa Harta na neverovatnu intervenciju.

20:51 - Prvi gol u Malagi!

Ekipa Malage postigla je prvi pogodak u novoj sezoni Lige šampiona pošto je supertalentovani Isko pogodio mrežu Zenita koji je uložio skoro 100 miliona evra na dva pojačanja protekle nedelje.

Mladi Španac je ostavio iza sebe čak tri čuvara i savladao Malafejeva.

20:45 - Počelo je!

Ljubitelji fudbala mogu da odahnu pošto je 21. sezona Lige šampiona počela!

20:30 - Ferguson, Anćeloti i Murinjo jure treći trofej u LŠ

Aleks Ferguson, Karlo Anćeloti i Žoze Murinjo ove sezone jure treći trofej u Ligi šampiona.

Pre njih, taj poduhvat je jedini ispunio Bob Pejsli sa Liverpulom, koji je tri trofeja osvojio u periodu od 1977. do 1981. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Siti primirio Real, rapsodija PSŽ-a i Malage!

Izvor: Blic, 18.Sep.2012

Novo izdanje Lige šampiona je počelo, a svakako da jee poslastica večeri u Madridu gde snage odmeravaju španski i engleski prvak - Real i Mančester siti. Tok tog meča, a i promene na ostalim utakmicama prvog kola elitnog takmičenja možete pratiti uživo na blicsport.rs...21:56 - Žuti karton...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.