Uživo: Oko 8.000 navijača bodri Zvezdu protiv Javora, mreže miruju

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Oko 8.000 navijača bodri Zvezdu protiv Javora, mreže miruju

Fudbaleri Crvene zvezde igraju prvi meč prolećnog dela Jelen Superlige i u 16. kolu dočekuju ekipu Javora. Zbivanja sa Marakane možete uživo pratiti uz Blicsport.rs.

Vremenske neprilike upravljale su fudbalom u Srbiji, pošto je premijerni susret u Borči između BSK-a i Partizana odložen zbog poplavljenog terena. U sredu je prvenstvo ipak nastavljeno i odigrano je šest mečeva.

Toliko bodova crveno-beli zaostaju za vodećim Partizanom i sada imaju priliku da bar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na određeno vreme prepolove razliku u odnosu na večitog rivala.

Trener Zvezde Aleksandar Janković odlučio je da prvi meč prolećnog dela prvenstva započnu: Bajković, Mikić, Petković, Pantić, Spajić, Garido, Milijaš, Savićević, Lazović, Kasalica i Mudrinski.

Za Javor će od prvog minuta igrati: Lazović, Milović, Momčilović, Vlašić, Ibrahim, Đorđević, Vidić, Ostojić, Radivojević, Stojaković i Onjilo.

Glavni sudija je Novica Anđelovski iz Kačareva, a na tribinama trenutno ima oko 8.000 gledalaca.

Uvodni minuti protekli su prilično mirno, u igri između dva šesnaesterca i bez izglednih prilika pred oba gola. U 15. minutu je zapretio Kasalica glavom na centaršut sa leve strane, ali je golman Lazović lako uhvatio tu loptu.

Pratite uživo uz Blicsport.rs dešavanja sa Marakane.

Povezane vesti: Janković: Javor je umeo da iznenadi na Marakani, ali ćemo mi diktirati tempo Neko "ubo" kvotu od skoro 1.000 na Zvezdinom porazu od 3:0 u Subotici Blicsport dan za spektakle: Novak za titulu, 4 x "večiti", Milan - Inter, Barsa - Real! Lazović i Mudrinski: Nismo se plašili kad smo gubili Janković: Svesno smo rizikovali, Lazović je bio čovek odluke i preokreta

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.