Uživo: Milan zove Murinja, Pep se najavio Sitiju i Čelsiju, golman BSK-a ide u Minhen?

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Milan zove Murinja, Pep se najavio Sitiju i Čelsiju, golman BSK-a ide u Minhen?

Zimski prelazni rok ušao je u treću nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

15:30 - Milan pokušava da skrene Murinja sa puta ka Engleskoj

Poznata je neskrivena želja Žozea Murinja da se vrati na Ostrvo i preuzme neki klub iz Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lige, ali će Milan odgovori u toj nameri.

"Specijalni" se sprema da na leto spakuje kofere i ode iz madridskog Reala, a roso-neri bi voleli da upravo on nasledi Masimilijana Alegrija, mada teško da će u tome uspeti.

Ako mu se ukaže prilika, a teško da neće, Murinjo bi sigurno najpre prihvatio ponudu nekog engleskog vodećeg kluba, a u trci je i prebogati PSŽ koji bi mogao da ga učini bogatim kao nijedan tim.

15:06 - Bekam na korak da ponovo obuče dres Milana

Doskorašnji član LA Galaksija Dejvid Bekam blizu je prelaska u Milan, prenose italijanski mediji. Bivši engleski reprezentatvac je nedavno završio dugogodišnji angažman u MLS-u, ali još nije objavio koja mu je sledeća destinacija.

Poslednjih dana, italijanski mediji spekulišu da bi Bekam mogao da se vrati u Milan, za koji je na pozajmicu igrao u dva navrata - 2009. i 2010. godine.

Najnovija je vest koju prenosi Gazeta delo sport po kojoj kladioničari u Engleskoj ocenjuju da je bivši kapiten selekcije Engleske veoma blizu prelaska u Milan.

Roso-neri su trenutno na sedmom mestu u Seriji A i u osmini finala Lige šampiona ih čekaju dueli sa Barselonom.

Sedmostruki prvak Evrope nije zvanično ni potvrdio, ni demantovao eventulani dolazak Bekama.

14:42 - Dukić produžio ugovor sa Jagodinom do 2014. godine

Odbrambeni fudbaler Jagodine Duško Dukić produžio je ugovor sa tim klubom do 2014. godine. Za njega se prethodnih dana navodno interesovao niški Radnički.

"To su bile glasine. Iz Jagodine bih otišao jedino da je stigla ozbiljna ponuda, ozbiljna i za mene i za klub, iz inostranstva. Mojoj porodici i meni je najlepše u Jagodini, ovde se najlepše osećam", rekao je Dukić.

On je dodao da mu je glavni motiv bila želja da sa Jagodinom drugu godinu zaredom izbori plasmanu u Evropu.

Dukić je igrao u mlađim kategorijama Partizana, tri sezone u Hajduku iz Kule, igrao je u Temišvaru (Rumunija), a u Jagodini je od 2011. godine, gde je odigrao 31. utakmicu.

14:17 - Kurtoa: Želim da ostanem u Atletiku

Tibo Kurtoa, golman Čelsija na pozajmici u Atletiko Madridu, izrazio je želju da ostane u ovom klubu još godinu dana.

Belgijski čuvar mreže još uvek nije zaigrao utakmicu za Čelsi od kako je stigao u

klub iz Genka u leto 2011. On bi da ostane na Visente Kalderonu, gde ima priliku da igra redovno i da nastavi svoj razvoj.

„Fudbaler sam Čelsija, ali sam srećan ovde“, izjavio je on za španski dnevnik AS.

13:53 - Dinamo Kijev pozajmio Rafaela ekipi Šalkea

Nemački fudbalski klub Šalkea saopštio je da je na pozajmicu do kraja sezone doveo Brazilca Rafaela iz kijevskog Dinama. Prema dogovoru dva kluba, Šalke ća na kraju sezone imati pravo prvenstva pri eventualnoj kupovini Rafaela.

Za Rafaela će dolazak u Šalke predstavljati povratak u Bundesligu, pošto je od 2008. do 2012. godine bio član berlinske Herte. U tom periodu odigrao je 110 utakmica i postigao 23 pogotka.

Ekipa Šalkea prvi deo takmičenja u Bundesligi završila je na sedmom mestu sa 17 bodova manje od vodećeg Bajerna.

13:29 - Lion se osipa, Njukasl nudi 10 miliona za Gomisa.

Njukaslova potraga za napadačem se nastavlja nakon što je Loik Remi zaobišao Sent Džejms park i odlučio se za dres KPR-a.

"Svrake" ne odustaju od špiceva iz Lige 1, pa su se sada namerili na Lionovog Bafetimbija Gomisa za koga su spremili 10 miliona evra.

13:04 - Bliži se rastanak Liona i Bastosa, Brazilac na meti Šalkea

Prema pisanju Bilda, Mišel Bastos bi konačno mogao da napusti Lion, nakon što je francuski klub u nekoliko prethodnih prelaznih rokova uspešno odolevao ponudama za Brazilca.

Bastos ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u Bundesligi, a trenutno je najbliži dresu Šalkea.

12:40 - Valdez negirao da ide u Liverpul

Sve češće priče o promeni golmana Barselone i dolaska Davida de Hee na Nou Kamp, nateraće Viktora Valdeza da najverovatnije napusti katalonsku ekipu.

Njemu ugovor ističe za godinu dana, a zapelo je u pregovorima oko produžetka saradnje, ali španski čuvar mreže demantuje da će u Liverpul.

"Nisam još ništa odlučio i rekao po pitanju budućnosti, to ću uraditi kada dođe vreme. Sve što se priča su spekulacije", napisao je Valdez na Tviteru.

Mada, gde ima dima ima i vatre - Ferguson je nezadovoljan De Heom, Valdez se dugo smatra najslabijom karikom Barselone, pa nije isključeno da napusti Nou Kamp posle više od 20 godina.

12:16 - Snajder: Odluka da odem iz Intera nema veze sa novcem

Holandski fudbaler Vesli Snajder rekao je da odluku da napusti Inter nije doneo zbog finansijskih razloga, već načina na koji se italijanski klub poneo prema njemu.

Prema pisanju medija sa Apenina, Snajder je nadomak prelaska u Galatasaraj sa kojim pregovara o uslovima i detaljima ugovora.

"Ovo nema veze sa novcem. Kao svaki igrač koji bi mogao da promeni sredinu u zimskom prelaznom roku, tako i ja moram da donesem odluku do 31. januara. Bio sam primoran da na brzinu reagujem i odlučim o budućnosti. Mislim da nisam zaslužio sve ovo što se dešavalo poslednjih nekoliko meseci", rekao je 28-godišnji fudbaler.

Snajder je u Inter došao u leto 2009. iz madridskog Reala, a zbog sukoba sa upravom kluba ove sezone je odigrao samo šest utakmica i postigao dva gola.

11:52 - Minhen kvari posao Partizanu oko mladog golmana BSK-a

Mladi golman BSK-a iz Borče Miroslav Grujičić tek što je zakoračio u profesionalne vode, mogao bi da napusti srpski fudbal.

Iako je mogao karijeru da nastavi u Partizanu, 19-godišnji čuvar mreže će najverovatnije put Cvajte u redove Minhena 1860, što je najavio i predsednik Borčana Obrad Ćesarević.

"Ponuda je ozbiljna čim sam konačni dogovor s Partizanom odložio na nekoliko dana. Posle telefonskog poziva sam seo u avion i otišao u Minhen i u toku današnjeg dana pričaćemo o konkretnim stvarima. Njegov rad je praćen, a ako se dogovorimo, uslediće pregledi i potom potpisivanje ugovora", rekao je Ćesarević a prenosi "Sport".

11:28 - Pep sanja Premijer ligu

Oglasio se i Pep Gvardiola i obradovao navijače Čelsija i Sitija, pošto planira karijeru da nastavi na Ostrvu, a upravo su ova dva kluba najčešće spominjana kao njegova naredna destinacija.

"Oduvek sam bio fasciniran engleskim fudbalom, pre svega zbog cele te kulture, publike i najvatrenijih navijača. Kao igraču mi se nije ispunila želja da igram u Engleskoj, ali se nadam da ću u budućnosti trenirati neki od tamošnjih klubova i osetiti tu atmosferu", rekao je Gvardiola, a više o ovome pročitajte - OVDE.

11:06 - Abijatiju je vreme za penziju, Milan hoće Krula

Počinjemo vestima koje dolaze sa Ostrva, naravno, ali se tiču i Apenina. Milan je rešio da je vreme za promenu golmana i da 35-godišnji Abijati ode u penziju ili bar na klupu, a zamenu za iskusnog Italijana vide u Timu Krulu.

Holandski golman ima 24 godine i važi za jednog od boljih, a mrežu "svraka" čuvao je na 96 utakmica.

Ugovor sa Njukaslom ga veže do 2017. godine, a veruje sa da bi Milan mogao da ponudi sumu koju premijerligaš ne bi mogao da odbije.

11:04 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na novo izdanje ovogodišnjeg Blicsport.rs bloga uživo posvećenog zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, do kraja zimskog prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Da ne dužimo, mnogo toga imamo da vam saopštimo. Krećemo!

Povezane vesti: Transferi: Robi uvećao srpsku koloniju u Turskoj, Fergi našao zamenu za De Heu! Transferi: Džeko bi mogao u Dortmund, Snajder mora da se izjasni do kraja dana! Transferi: Falkao hoće u PSŽ, Nejmar neće u Barsu, Snajderu pomaže otac! Transferi: Snajder zahtevima šokirao Galatasaraj, Milan neće Drogbu! Transferi: Šahtjor doveo Tajsona, Juve hoće Lisandra, Sahin se vratio u Dortmund!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Milan zove Murinja, Pep se najavio Sitiju i Čelsiju, Juve čeka Ljorentea do petka!

Izvor: Blic, 16.Jan.2013

Zimski prelazni rok ušao je u treću nedelju, a završiće se kada i januar. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima...16:18...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.