Otvoren Jahorina poslovni forum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 13:44

Otvoren "Jahorina poslovni forum"

Na Jahorini je danas počeo "Jahorina poslovni forum" o cirkularnoj ekonomiji i modelu novih poslovnih prilika za koji su prijavljena 134 učesnika iz devet zemalja.
Predsednik Privredne komore Republike Srpske Goran Račić rekao je ranije Srni da će Forum trajati do četvrtka, 16. maja, i da je to prilika da se da značaj važnim ekonomskim temama i ekonomskom razvoju koje trenutno ne mogu da dođu do izražaja od određenih političkih procesa i tenzija.
"O ekonomskim temama koje su podjednako važne za naš opstanak nedovoljno se priča i trudimo se da to promenimo. Ovaj forum je jedan od načina da to učinimo kako bi ekonomija bila što više prisutna u glavama svih ključnih ljudi koji determinišu određene...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.