Uživo: Eto zaboravio san i pojačao redove Čelsija, Vilijan tera Matu u Arsenal!

Izvor: Blic, 25.Avg.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Eto zaboravio san i pojačao redove Čelsija, Vilijan "tera" Matu u Arsenal!

Do ponedeljka, 2. septembra, fudbalski klubovi mogu da se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsportov blog užive, iz minuta u minut možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do poslednjeg dana prelaznog roka.

11:05 - Arsenal koristi dolazak Vilijana da privoli Matu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Dolazak odličnog Brazilca Vilijana iz Anžija u Čelsi istisnuće španskog reprezentativca Huana Matu koji je i bez te "muke" imao manju minutažu, pa je Arsenal odlučio da iskoristi trenutak i posegne za njegovim dovođenjem.

Trener "plavaca" tako je uvrstio u ofanzivnu veznu liniju Vilijana sa Azarom i Oskarom, te su vrlo male mogućnosti da i Mata zaigra u takvoj sredini.

Arsenal se mnogo muči oko dovođenja igrača, ali britanski mediji smatraju da je Španac sada pravi "zicer" za Arsena Vengera i čelnike "tobdžija".

10:36 - Pike i Inijesta pregovoraju o produžetku ugovora sa Barsom

Štoper Barselone Žerar Pike i veznjak Andres Inijesta otpočeli su pregovore o produžetku ugovora sa timom iz Katalonije.

Dvojici stubova Barsine igre saradnja ističe 2015. godine, ali sve su prilke da će Pike i Inijesta ostati u redovima šampiona španskog prvenstva.

10:03 - Eto zaboravio san o Italiji i prešao u Čelsi!

Dosadašnji napadač i kapiten Anžija Samjuel Eto potpisaće biće predstavljen u dresu Čelsija nakon prvenstvene utakmice "plavaca" sa Mančester junajteda koja se igra u ponedeljak, javljaju britanski mediji.

Kamerunac će "u paketu" doći u Čelsi sa saigračom Vilijanom koji će biti mnogo više plaćen od Etoa za kojeg će Anži dobiti samo dva miliona evra!

Tamošnji mediji takođe ističu da će trener momaka sa "Stamford bridža" Žoze Murinjo, po dolasku bivšeg ofanzivca Intera, obustaviti traganje za drugim napadačem, pa je više nego izvesno da Vejn Runi neće doći u londonski klub.

Eto je pre vesti da će obući Čelsijev dres isticao da mu je san da se vrati u Italiju i zaigra za Inter ili Napoli, ali kako stvari stoje, put ga ne vodi tamo gde je on mislio.

10:01 - Dobro došli!

Dobar dan i dobrodošli na još jedno izdanje Blicsport.rs bloga uživo, i ovoga puta posvećenog letnjem fudbalskom prelaznom roku!

Do kraja pijace, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za transfere, informacije, izjave, zanimljivosti, spekulacije, postignute dogovore, kao i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu.

Najčitanije SADA: Transferi: Runi ostaje u Mančesteru, Fejsa stigao u Benfiku, rasprodaja u Realu Transferi: Kapiten OFK Beograda potpisao za Partizan, Pazarci bi Maradoninog sina! Transferi: Junajted pušta Runija u Čelsi, Bejl stiže u Real, i Roma zove Ljajića!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Eto pojačao Čelsi, Vilijan "tera" Matu u Arsenal, Viljaš-Boaš se okreće Hulku!

Izvor: Blic, 25.Avg.2013

Do ponedeljka, 2. septembra, fudbalski klubovi mogu da se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsportov blog užive, iz minuta u minut možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do poslednjeg dana prelaznog roka...17:27...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.