Uživo: Delfini protiv ajkula za plasman u polufinale Svetskog prvenstva (2:2)

Izvor: Blic, 30.Jul.2013, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Delfini" protiv "ajkula" za plasman u polufinale Svetskog prvenstva (2:2)

Vaterpolisti Srbije igraju četvrtfinalni meč Svetskog prvenstva u Barseloni protiv Crne Gore, a taj meč možete pratiti uz Blicsport uživo.

Među ovim reprezentacijama nema nepoznanica - zajedno su i trenirale u Crnoj Gori pred odlazak u Barselonu, a u poslednjem zvaničnom meču u polufinalu Svetske lige u junu, Srbija je bila uspešnija sa 8:6, i zatim došla do zlata pobedivši i Mađarsku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U prvim mečevima četvrtfinala bilo je uzbudljivo: Hrvati su tek posle produžetaka eliminisali Australiju, a Mađarska je bolje koristila igrača više i rutinski savladala Grčku. Par Srbija - Crna Gora ukršta se sa mečom Španija - Italija u polufinalu.

Vanja Udovičić je uradio isto što i pred meč u okviru Svetske lige - prepustio ulogu favorita Crnogorcima, a oprezni selektor Dejan Savić najavio da će odlučivati nijanse.

Za prvi napad izborila se Crna Gora, i preko Janovića je uz igrača više došla do vođstva. Pijetlović je potom iznudio isključenje i na drugoj strani, pa je zatim dodavanje Prlainovića ekspresno iskoristio za izjednačenje.

Janović je preuzimao odgovornost u naredna dva napada "ajkula" i pogađao stativu, a na drugoj strani Aleksić je efektnim pogotkom doneo brzi preokret za prvo vođstvo Srbije. Posle Rađena, isključen je i Aleksić, što je iskoristio Brguljan za 2:2.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: "Delfini" protiv "ajkula" za plasman u polufinale Svetskog prvenstva (4:3)

Izvor: Blic, 30.Jul.2013

Vaterpolisti Srbije igraju četvrtfinalni meč Svetskog prvenstva u Barseloni protiv Crne Gore, a taj meč možete pratiti uz Blicsport uživo...Među ovim reprezentacijama nema nepoznanica - zajedno su i trenirale u Crnoj Gori pred odlazak u Barselonu, a u poslednjem zvaničnom meču u polufinalu Svetske...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.