Uživo: Crno-beli traže šestu pobedu u nizu, Partizan - Igokea 10:4

Izvor: Blic, 24.Jan.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crno-beli traže šestu pobedu u nizu, Partizan - Igokea 10:4

Košarkaši Partizana igraju protiv Igokee u Pioniru od 21 časa, a tu utakmicu 19. kola ABA lige možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Crno-beli se nalaze u seriji od pet regionalnih pobeda i nastavljaju borbu za plasman u plej-of bez Milenka Tepića koji ima problem sa leđima, a gosti iz Aleksandrovca su došli u Beograd sa četiri vezana poraza.

Prva četvrtina:

Trener Partizana Duško >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vujošević odlučio se za petorku: Marinković, Milosavljević, Pavlović, Mačvan, Milutinov, dok se njegov kolega Željko Lukajić opredelio za petorku: Džons, Katnić, Jorović, Čakarević, Bunić.

Promašajima Pavlovića i Bunića otvoren je meč, mladi Vanja Marinković nije iskoristio nijedan od dva penala, a na prvi koš Katnića odgovorili su Milutinov, Pavlović i Marinković iz kontre za 6:2.

Od početka je bilo jasno da je Pavlović izuzetno raspoložen, nekadašnji NBA igrač je pored dve asistencije i ukradene lopte, uz pomoć Mačvana povisio na 10:4.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejbi, bejbi zatvori oči... Davitelj protiv davitelja, Idoli i karanfili za sjajnu atmosferu u Pioniru (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2015

Grobari kreativni kao i obično....Uoči utakmice Partizan - Igokea koja se igra u Pioniru od 21 časa, Grobari su rešili da zablistaju. Kao reakcija na spot za pesmu „Dajte gol” u izvođenju Grupe JNA, u kojem ulogu ima i trener košarkaša Partizana, Duško Vujošević...Naime, posle nekoliko...

Nastavak na MozzartSport.com...

(VIDEO) GROBARI PODRŽALI VIKTORA: Uzalud trud, džaba vam sve! Samo napred Viktore!

Izvor: Kurir, 24.Jan.2015

Troicki je nedavno osvojio ATP turnir u Sidneju, a stigao je do 3. kola Australijan opena..BEOGRAD - Navijači Partizana na utakmici protiv Igokee u 19. kolu regionalne ABA lige podržali uputili su podršku srpskom teniseru Viktoru Troickog, koji je pristalica crno-belih...Troicki kada god može prisustvuje...

Nastavak na Kurir...

Milutinov ne razmišlja o rivalu u plej-ofu

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 19:27

Uopšte nije važno protiv koga ćemo igrati, Crvene zvezde ili nekog drugog u polufinalu. Važan je nivo na kojem igramo, a još ima prostora da se lestvica diže uvis, priča Nikola Milutinov . Zvuči dominantno kada se izgovori...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.