Milutinov ne razmišlja o rivalu u plej-ofu

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutinov ne razmišlja o rivalu u plej-ofu

Uopšte nije važno protiv koga ćemo igrati, Crvene zvezde ili nekog drugog u polufinalu. Važan je nivo na kojem igramo, a još ima prostora da se lestvica diže uvis, priča Nikola Milutinov
Zvuči dominantno kada se izgovori "šesta uzastopna pobeda u regionalnom takmičenju", ali košarkaši Partizana nisu tek rutinski "oduvali" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << srčanog rivala iz Laktaša. Čak bi i konačnih plus devet moglo da zavara one koji preksinoć nisu bili u punom "Pioniru".
Nije trebalo da bude teško, ali je na kraju bilo tako. Umesto da prelomimo utakmicu na plus deset, kada je sve bilo u našim rukama, protivnik se vratio u igru. Imali smo oscilacija, ali posle svega, najvažnije je da smo slavili i da nismo prekinuli niz - priča Nikola Milutinov.
Mladi centar ne traži opravdanje za padove, koji su doneli "nešto" drame u finišu. Cedevita, čije je treće mesto mnogo primamljivije crno-belima od trenutno četvrte pozicije, u mogućem raspletu za plej-of i dalje beži "dve" pobede.

- Kako smo započeli sezonu, kompletirajući se u hodu, u jednom trenutku je bilo pitanje kako ćemo se uopšte naći u kvartetu koji će se kroz doigravanje boriti za naslov. Istina je da je mnogo teže dostići i prestići jadranskog vicešampiona, jer imaju i bolji međusobni skor sa nama. Ali, ne opterećujemo se onim što može da se desi na kraju sezone u regionalnom takmičenju. Svaka nam je utakmica izuzetno važna, pa i sledeći okršaj u Skoplju protiv MZT-a. Potrudućemo se da uvek budemo maksimalni, a za to ima osnova jer igramo sve kvalitetnije, uprkos oscilacijama tokom neke utakmice.
Milutinov ne razmišlja o potencijalnom rivalu u plej-ofu...
- Uopšte nije važno protiv koga ćemo igrati, Crvene zvezde ili nekog drugog u polufinalu. Važan je nivo na kojem igramo, a još ima prostora da se lestvica diže uvis. Zato i verujem da imamo ogromne šanse da izborimo vizu i od jeseni ponovo zaigramo u Evroligi, kao što je Partizan radio godinama unazad.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.