Uživo: Bešiktaš lovi Laneta, Bajern traži Kediru, PSŽ sad hoće i Vidala!

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bešiktaš "lovi" Laneta, Bajern traži Kediru, PSŽ sad hoće i Vidala!

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.

15:12 - Žuan napustio Romu

Brazilski fudbaler Žuan odlučio je da posle pet godina napusti Romu i karijeru nastavi u Internasionalu.

Žuan je otišao u Brazil, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iako je sa Romom imao važeći ugovor na još godinu dana.

"Postoje ciklusi u fudbalu, a moj u Romi je bio sjajan. Navijači i saigrači su me uvek poštovali i nosiću ih u srcu. Na terenu sam davao sve od sebe i klub napuštam visoko uzdignute glave", rekao je Žuan.

On je u Romu došao 2007. godina iz Bajera iz Leverkuzena, a za "vučicu" je odigrao 144 utakmice i postigao 11 golova.

14:44 - Pohlepni PSŽ sada hoće i Vidala iz Juventusa!

Da li je moguće da se gazde PSŽ-a još nisu zadovoljile pojačanjima za novu sezonu?

Za klub nema predaha, sledeća "meta" je niko drugi do Arturo Vidal, fudbaler Juventusa.

Nažalost po navijače "svetaca", od njegovog dolaska nema verovatno ništa, jer crno-beli iz Torina neće ni da čuju za prodaju jednog od najvažnijih igrača za Ligu šampiona.

Navodno je PSŽ ponudio 25 miliona evra Juventusu, ali su u klubu stava da ni duplo više neće promeniti ništa.

14:25 - Bešiktaš "lovi" Laneta

Milan Jovanović odigrao je dovoljno dobru sezonu u Anderlehtu da bi se za njega interesovao Bešiktaš.

Turci imaju plan kako da uspeju u pregovorima, na Belgijancima je da uoče mogu li u novu sezonu bez Laneta ili ne.

14:20 - Maskerano nameće Bijelsu Barseloni

Igrač sredine terena Barselone Havijer Maskerano "vidi" Marsela Bijelsu kao idealnu zamenu za Pepa Gvardiolu.

Bez obzira na to što Barsa ima novog trenera, Tita Vilanovu, Maskerano je ubeđen da bi Bijelsa, ukoliko ikada dobije šansu da vodi tim sa Nou Kampa, to radio izvrsno.

"Pep je imao veliki uticaj na moju karijeru. Ima on dosta sličnosti sa Bijelsom, tako da ne vidim zašto Marselo ne bi jednom mogao da vodi Barselonu", rekao je Maskerano.

13:56 - Kakau želi da sačuva status među "pancerima"

Napadač Štutgarta Kakau spreman je da razmotri sve ponude koje stignu na njegovu adresu tokom leta, kako bi sačuvao mesto u reprezentaciji Nemačke pred Mondijal 2014. godine.

"Mondijal se igra u zemlji u kojoj sam rođen. Prošle sezone nisam dobijao puno prilika da igram u Štutgartu, tako da razmišljam i o odlasku, samo da bi izborio status prvotimca zbog Joakima Leva", rekao je Kakau.

13:41 - San: Modrić u Realu do utorka

Prema informacijama britanskog Sana, igrač Totenhema Luka Modrić do utorka će potpisati ugovor sa Realom.

Hrvatski mediji tvrde da je sve već gotova stvar, dok su španski rezervisaniji po tom pitanju.

13:19 - Jokić u Voši, Apija negde daleko od Srbije

Vojvodina se pojačala Đorđem Jokićem, dok je iz kluba otišao Stiven Apija. Nije poznato da li će Novosađani dovoditi još nekog do kraja prelaznog roka.

13:07 - Kajzer Franc: Bajernu treba Kedira

Legenda Bajerna Franc Bekenbauer izjavio je da bi klub trebalo da kupi Samija Kediru iz Reala.

Još od EURO-a, Kediru nemački mediji konstantno povezuju sa Bajernom, a on ni kriv ni dužan svakodnevno demantuje da odlazi iz Reala.

"Kedira je igrač koji je Bajernu neophodan. Igrač je svetske klase, što je pokazao i na EP. U Madridu je postao jedan od vođa tima. Bajern ima fudbalere koji prečesto daju 70, 80 odsto svojih mogućnosti na terenu, a Kedira ne kalkuliše po tom pitanju. Uvek se žrtvuje za dobrobit tima", rekao je Bekenbauer.

12:54 - Jol ima zamenu za Kerola - Karlton Kol

Menadžer Fulama Martin Jol smislio je da, u slučaju da igrač Liverpula Endi Kerol umesto na Krejven Kotidž ode put Vest hema, pošalje ponudu Karltonu Kolu.

Kerol se i dalje ne izjašnjava, mada je najbliži ostanku na Kopu.

12:34 - Slovenac Pečnik u Šefildu

Slovenački internacionalac Nejc Pečnik prešao je u redove Šefild Vensdeja posle nekoliko nedelja pregovora ovog kluba sa portugalskim Nasionalom.

Šefildu će ovo biti sedmo pojačanje, a najzvučnije je svakako golman Kris Kirkland.

Pečnik je 15 puta bio reprezentativac Slovenije.

12:05 - Eriksen želi na Old Traford

Supertalentovani fudbaler Ajaksa Kristijan Eriksen želi da ozbiljno porazgovara sa čelnicima kluba kako bi mu dozvolili da se ovog leta preseli u redove Mančester junajteda.

Dvadesetogodišnji Danac bi koštao ekipu sa Old Traforda oko 20 miliona funti.

11:35 - Maludu od Santosa dele lični zahtevi

Floran Maluda će gotovo sigurno napustiti Čelsi ovog leta, a kao potencijalna nova destinacija spominje se Santos.

"Plavci" nemaju ništa protiv da Francuz pojača redove brazilskog prvoligaša, ali transfer koči visoka plata reprezentativca "galskih petlova". Maluda navodno traži 50.000 funti nedeljno, što je previše za Santos.

11:35 - Šefild Venzdej želi Bartona

Džoiju Bartonu su odbrojani dani u Kvins park rendžersima, iako je pre samo godinu dana stigao na Loftus roud iz Njukasla. Prgavi vezista je zadužio kapitensku traku, ali njegovo ponašanje se ne sviđa treneru Marku Hjuzu, kao ni ostalim timovima u ligi, zbog čega je za njegove usluge trenutno jedino zainteresovan Šefild Venzdej.

"Sove" su se vratile u Čempionšip i gaje ambicije da se vrate u Premijer ligu pošto je na njihovom čelu uvek ambiciozni Milan Mandarić.

11:30 - Dobrodošli!

Dobro jutro i dobro nam došli na novo izdanje Blicsport.rs bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima ovog leta.

Sa nama možete komunicirati putem komentara ili na tviteru uz haštag #blicsport.

Krećemo.

Povezane vesti: Transferi: Tijago Silva u PSŽ-u, Kaka daje platu Modriću, Bogavac "romantičar"! Transferi: Borini poneo "nož" u Liverpul, Kapelo vodi Ruse, Ibra sjajan pregovarač Transferi: Milan čeka Kolarova, Nejmar u Barsi od zime, Ibrino "da!" PSŽ-u! Transferi: Junajted i Čelsi u brazilskoj trci, novi transfer-duel Barse i Arsenala Transferi: Siti zadržao Manćinija, Juventus odbio Inter za Krasića

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Bešiktaš "lovi" Laneta, Bajern traži Kediru, Berbatov se oprašta od Junajeda!

Izvor: Blic, 15.Jul.2012

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima...18:34 - Berbatov: Najbolje...

Nastavak na Blic...

Uživo: Manćini ne pušta Teveza i Džeka u Milan, Njukasl hoće Kerola na pozajmicu!

Izvor: Blic, 15.Jul.2012

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima...21:59 - Huntelar pristao...

Nastavak na Blic...

Uživo: Liverpul odbio ponudu Njukasla za Kerola, a zove Volkota!

Izvor: Blic, 16.Jul.2012, 12:25

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima..11:16 - I Volkot na izlaznim...

Nastavak na Blic...

Uživo: Pipo na meti Atalante, Krasića opet sele u Lacio, Liverpul zove Volkota!

Izvor: Blic, 16.Jul.2012

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima..13:49 - Koentrao: Vratiću...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.